Accesorizarea unei tinute banale

In ziua de astazi este destul de greu sa reusim sa tinem pasul cu moda pentru ca se produc foarte multe schimbari, de la sezon la sezon, ca sa nu mai spunem de la an la an. In ziua de astazi, daca ne dorim sa fim in pas cu moda ar trebui sa ne schimbam garderoba in mod frecvent, cat mai des. Cum cele mai multe nu isi pot permite sa faca acest lucru, nu putem sa ne schimbam chiar tot timpul hainele.

Exista anumite articole din garderoba care ne sunt foarte dragi si spunem ca nu putem sa renuntam la ele. Sigur ca poti sa le mai imbraci chiar daca nu sunt la moda si sa le accesorizezi astfel incat sa arate cat mai bine si sa dea un aer fresh, in pas cu moda. Ce trebuie sa faci pentru a obtine un look senzational si la moda, sau pentru a schimba aspectul unei piese vertimentare?

O tinuta poate fi accesorizata foarte frumos astfel incat sa arate cat mai bine si sa para de fiecare data cand o porti ca ai ceva nou. Iata in ce consta farmecul schimbarii unei haine:

In primul rand, o rochie larga poate intotdeuna sa existe in garderoba ta deoarece aceasta inca se poarta si probabil ca nu se va demosa prea repede. Poti sa o accesorizezi folosind o curea lata sau ingusta in talie, in functie de silueta ta si de ceea ce vrie s apui in evidenta. Sigur ca cureaua poate fi schimbata si adaptata in diferite situatii. O puteti asorta oricarei alte piese vestimentare.

De asemenea, puteti sa folositi esarfe de diferite culori care sa va schimbe aspectul tinutei. Asadar, daca ai rochie prin dulap pe care nu o mai porti pentru ca nu iti mai place ceva la ea, ii poti schimba aspectul folosind tot felul de accesorii care dau un aer fresh tinutei.

Mai mult, cerceii, lanturile, ceasurile sau bratarile iti pot transforma radical tinuta. chiar daca iti vine greu sa crezi un ceas de mana la o tinuta corespunzatoare va face minuni de-a dreptul.

De asemenea nu trebuie sa uitati ca colierele statement se poarta foarte mult si in acest sezon. Daca pana acum ele trebuiau sa fie studiate si  sa se potriveasca tinutelor, se pare ca de acum ele se poarta indiferent de forma sau de incarcatura lor. Trebuie doar sa stii sa accesorizezi o tinuta iar acest lucru iti va transforma o tinuta banala intr-un in trend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *