Adevaruri ale barbatilor

Stim cu totii ca barbatii se exteriorizeaza mai greu si le este destul de greu sa isi exprime sentimentele. Unii barbati chiar nu pot sa se exteriorizeze pentru ca nu vor sa afiseze o atitudine nepotrivita, care ii poate face sa para slabi in fata celorlalte persoane.

Asa cum femeia a fost facut sa reprezinte sexul frumos, barbatii trebuie sa fie latura puternica. Din acest motiv, barbatii nu se exteriorizeaza atunci cand vine vorba de unele sentimente, ceea ce face ca femeile sa nu le inteleaga anumiite sentimente. In continuare, voi prezenta care sunt unele temeri sau care sunt lucrurile pe care un barbat le simte insa nu le rosteste:

In primul rand, trebuie sa stii ca barbatii se lasa si eu cuprinsi de emotie. Cu siguranta de multe ori aveti impresia ca barbatul de langa dvs nu are trairi sau sentimente. Este vorba despre faptul ca ei au mai  mereu o atitudine destul de dura si isi ascund aceasta latura sensibila. Daca tu nu vezi aceasta latura nu inseamna ca ea nu exista. Oricum ar fi, orice barbat dur are o inima extrem de mare.

De asemenea, trebuie sa stii ca barbatii nu se pricep prea bine sa spuna ceea ce simt. Este normal sa se intample asa. In momentul in care tu esti plecata undeva si ii este foarte dor de tine nu iti va spune ca ii lipsesti decat foarte rar. Probabil ca tu o faci, insa nu va trebui sa astepti chiar acelasi lucru si de la el. Cu siguranta se va uita mai mereu la fotografiile tale si va astepta cu nerabdare sa te intorci acasa, sa fii cu el. Poti sa fii tu mai isteata si sa ii spui cat de mult il iubesti. Astfel,  ii vei accentua dorul mai tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *