Afla care sunt femeile de care barbatii fug

Exista multe femei care nu gasesc o explicatie pentru faptul ca nu isi gasesc jumatatea sau de faptul ca au relatii lungi insa intrebarea cea mult asteptata nu apare. Toate femeile viseaza la acea zi in care se va imbraca in alb, va fi ca o printesa langa barbatul pe care il iubeste cel mai mult si i se va acorda o zi atentie numai ei.

Exista anumiti barbati, la fel ca si femeile, care nu sunt decisi sau nu isi doresc un anumit tip de femeie cu care sa isi petreaca restul zilelor. Iata care sunt aceste femei:

Nici un barbat nu isi doreste sa isi petreaca restul zilelor langa o femeie exagerat de geloasa. Exista anumite femei care fac din tantar armasar si exagereaza foarte mult atunci cand observa de exemplu ca a sunat telefonul partenerului iar de celalalt capat de linie este o alta femeie. Cine si-ar dori o astfel de femeie?

Toti barbatii isi doresc o femeie decisa care sa stie ce vrea de la viata, care sa aibe picioarele pe pamant si sa stie sa exact cand trebuie sa spuna „da” sau „nu”. De asemenea, o femeie decisa si hotarata nu inseamna o femeie inflexibila careia nu ii poate fi modificata nici o  opinie. Un barbat nu isi doreste o femeie agresiva ci una calda, blanda dar care sa stie ce vrea de la viata., Astfel, aveti grija sa nu incercati anumite lucruri si sa intrati dintr-o extrema in alta.

O femeie vesnic nemultumit, care nu o impresioneaza nimic si orice gest facut din suflet nu are nici o valoare nu este o femeie foarte agreata. Un barbat nu isi doreste o astfel de femeie langa el pentru un termen foarte lung de timp. Pe langa faptul ca i se ofera anumite lucruri femeia trebuie sa stie si ea sa ofere anumite lucruri in schimbul faptelor, gesturilor placute care ar trebui sa o faca fericita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *