Afla ce trebuie sa vizitezi daca esti in Londra!

Daca incerci sa te decizi ce trebuie sa vizitezi cand mergi in Londra, ai putea sa vezi ca sunt prea multe optiuni. Cu o oferta asa de mare, ar putea fi destul de greu sa gasesti cele mai bune locuri de vizitat in Londra cand ai un program foarte strans.

Asadar daca planuiesti sa vizitezi capitala UK si vrei sa scoti cat mai mult din aceasta calatorie, atunci aceasta selectie de locuri poate fi exact ce iti trebuie.

1. The Tower of London (Turnul Londrei) 

Suna atat de bine in limba lui incat era oarecum aiurea sa-l pun doar in romana. Pur si simplu, Turnul Londrei „emana prin toti porii” istorie. Turnul este unul din cele mai populare locuri de vizitat din Londra. Poti sa te plimbi prin inchisori sau sa privesti la bijuteriile coroanei.

2.The London Royal Air Force Museum

Plin cu hangare imense in care stau avioane de lupta faimoase, RAF este de multe ori uitat cand vine vorba de locuri de vizitat in Londra. Personal, nu cred ca ar trebui sa-l ratezi.

3. Westminster Abbey

Cunoscut pentru multitudinea de evenimente regale care au loc acolo de-a lungul secolelor, Westminster Abbey a gazduit recent nunta Printului William cu Catherine Middleton.

4. Palatul Buckingham

Aflat pe toate listele locurilor de vizitat in Londra, Palatul Buckingham ofera imagini superbe de la ritualul de schimbare a garzilor la colectiile roiale.

5. Catedrala Sfantul Paul

Printre cele mai impozante cladiri din oras se numara si catedrala Sfantul Paul, o piesa arhitecturala extraordinara. Categrala se afla in topul celor mai vizitate obiective din Londra, in fiecare an.

6. Castelul Leeds

Pentru cei care vor sa se aventureze dincolo de centrul Londrei, Castelul Leeds ofera una din cele mai impozante privelisti din imprejurimi. Intr-o zi calduroasa, Castelul Leeds consta in unul din cele mai frumoase locuri de vizitat in Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *