Afla cum poti obtine o viata implinita

Se spune ca ne cream singuri destinul, asa cum stim mai bine si cum credem de cuviinta ca ni se potriveste. Oamenii sunt liberii arbitri ai vietii lor, si uneori se mai implica si in a altora.

Chiar daca stim in mare cum sa ne traim viata si ce decizii sunt bune pentru propria fericire si pentru o viata implinita, uneori mai dam si gres, pentru ca de fapt nu ne limitam in a trai in lumile noastre, ci ne mai bagam si in ale altora.

Viata este de fapt bazata pe echilibru, iar daca ne vom ingropa prea tare in prea multe sarcini inutile, nu vom mai reusi sa iesim cu bine la suprafata din ele. A invata care sunt lucrurile prioritare in viata este cel mai bun lucru pe care il putem face, pentru o viata lunga de prosperitate si fericire.

Stresul este cea mai rapida modalitate de a scapa din vedere ceea ce este mai important de fapt in viata ta. Prin administrarea sarcinilor si ritualurilor pe care le ai de dus la bun capat intr-un mod cat mai adecvat, vei avea o sansa mai mare de a scapa de stres.

In legatura cu faptul ca te compari mereu cu altcineva nu vei face decat sa pierzi din vedere ce ai tu mai bun si cat de bine iti merge de fapt. Nu esti altcineva, tu esti tu, si oricat de mult ai incerca nu ai cum sa devii o alta persoana.

Poate suna cliseu, insa singura persoana pe care poti o poti intrece, este persoana ta, cea care a fost ieri. Nu vei face decat un regres in legatura cu propria viata, daca vei continua sa te compari cu ceilalti.

Nu ai de ce sa te ingrijorezi in ceea ce priveste comportamentul altor persoane, daca nu are de a face cu tine si viata ta. Toate aceste barfe si vorbe aiurea nu fac altceva decat sa te distraga de la a te axa pe propria persoana si pe nevoile tale. De ce sa te intrebi ce se intampla in viata altcuiva atata timp cat tu o ai pe a ta si trebuie sa te ingrijesti cat mai bine de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *