Afla cum poti sa iti faci pantofii comozi

Toate femeile iubesc pantofii. Pentru ele, pantofii sunt foarte importanti si isi doresc sa aiba in garderoba cat mai multe perechi de pantofi pe care sa le asorteze la diferite tinute.

Femeilor le place sa aiba cat mai multi pantofi si din aceste motive ele ajung sa isi cumpere pantofi chiar daca acestia nu le vin foarte bine. Asa se face ca unele femei care merg in diferite magazine de pantofi si vad o pereche superba ajung sa isi cumpee pantofii in ciuda faptului ca sunt cu o marime mai mica si exista riscul sa nu ii poata purta.

Ei bine, nu doar ca unele femei isi cumpara pantofi doar pentru ca le place foarte mult o pereche ci exista foarte multe femei care au adevarate probleme atunci cand vine vorba despre fixarea pantofilor, marimea corespunzatore fiind intre numere. De exemplu, foarte multe femei poarta pantofi o marime si jumatate ceea ce face gasirea unei perechi potrivite aproape de un obstacol.

Daca esti una dintre femeile care fac aceste lucruri, iata ce ar trebui  sa faceti:

In primul rand trebuie sa stii ca daca ti-ai cumparat o pereche de pantofi care nu iti sunt stramti trebuie sa porti pantofii cu sosetele incalzite. Deci, poarta pantofii prin casa si pune-ti sosete mai groase pe care sa le incalzesti cu fierul de calcat. Acea caldura de la fierul de calcat va incalzi si pielea pantofului si o va face sa se lase mult mai usor.

Un alt truc de care trebuie sa tineti cont neaparat este sa ai picioarele mereu uscate. De fapt, in momentul in care transpiri incepi sa faci basici pentru ca pielea umeda se freaca de pantof. Ei bine, trebuie sa aplicati pudra cu amidon de porumb inainte sa te incalti  si astfel acestea nu vor mai transpira la fel de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *