Afla tot ce trebuie sa stii despre persoanele carora nu le place socializarea

Persoanele antisociale sunt foarte ciudate, vor sa-si petreaca mai tot timpul singure, atunci cand sunt in preajma prietenilor(daca au asa ceva) nu prea comunica si mai degraba stau in coltul lor asteptand cu nerabdare sa se sparga gasca, daramite cand vine vorba despre a intalni persoane noi, prieteni de-ai prietenilor acestora. Probabil ca vor comunica monosilabic, nici nu ii vor privi in ochi si vor gasi o scuza pentru care sa plece mai devreme de acolo.

O situatie binecunoscuta pentru prietenii persoanelor antisoci(ale) este cea in care grupul de prieteni, printre care si individul in cauza, isi face planuri pentru weekend sau pentru o zi libera, iar inculpatii gasesc imediat cea mai buna scuza pe care o au in arsenal. Spun ca nu pot veni sau merge in cutare loc la o cutare ora pentru ca si-au facut deja alte planuri si nu le pot lasa balta, pentru ca au promis.

Ce scuza poate fi mai buna decat aceasta? Si oare ce fac ei de fapt, atunci cand in sfarsit gasca va afla(daca va afla) decat sa mearga acasa la ei, sa deschida televizorul, calculatorul, o carte sau pur si simplu sa leneveasca pe canapea sau sa doarma timp de unj weekend intreg.

Atunci cand cineva ii intreaba ce mai este nou cu ei, ce s-a mai intamplat in viata lor, indivizii antisoci raman fara cuvinte pentru ca nu au ce spune referitor la asta sau recurg la vechea replica „Aceleasi chestii ca si pana acum”.

La o petrecere, pe langa faptul ca au fost dusi acolo cu forta, pentru ca de altfel ei ar fi vrut sa doarma acasa sau sa faca orice altceva, vor fi primii care pleaca la fel de treji si de „binedispusi” cum au sosit acolo. Nimic  nu ii poate tine legati de un loc plin de oameni necunoscuti si beti pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *