programare cu stailer

Ai încercat Stailer? Alege eficiența pentru programările pe care le faci la salon

Suntem grăbiți, aproape mereu. Muncim zi de zi, când avem un minut de pauză ne dorim  deconectare de la toți și toate. Când avem o mică pauză merge o cafea, un desert, poate chiar o țigară. Uiți efectiv că trebuia să suni pentru a te programa la coafor, epilat, pensat etc. Dar poți face asta rapid și ușor prin Stailer. Iată cum.

O platformă potrivită pentru tine

Atunci când ți se spune despre o metodă nouă de a te programa spre exemplu, ai tendința de a fi sceptic. Dacă ai ști că este și gratuit, ce ai spune? Pentru că Stailer tocmai asta este. O platformă gratuită pentru publicul larg, ce poate fi accesată oricând. Prin aceasta vei reuși mai rapid să îți faci o programare la salon Rouge Nail Bar Baneasa sau la saloane din orașe precum Iași, Timișoara, Oradea, Cluj sau București.

Să cauți un salon și efectiv să îți faci o programare la unul din acestea este mai ușor decât crezi. Poți afla detalii din pagina oficială și mai multe informatii vezi aici.

Un cont care te ajută să te programezi simplu și rapid

Un principiu de apreciat aici este de asemenea faptul că nu ești condiționat de cont. Poți sau poți să nu îți faci un cont aici. Este gratuit în orice caz. În cazul în care decizi asta, până la urmă ai atât de multe conturi peste tot online, ce ar mai fi unul, în câteva minute ai totul stabilit.

Concret, să faci o programare când ai deja cont este chiar și mai simplu. Te loghezi și schimbi eventual data și ora din istoric. Alegi salonul și confirmi.

Pagini aurii în varianta actuală

Dacă ai prins vremurile în care căutai în pagini aurii un număr de telefon, atunci poți compara ceva mai ușor acea agendă cu Stailer. Gândește-te cât de mult ar dura să cauți rând pe rând fiecare salon în parte și cât de eficient este să le ai pe toate în același loc.

Notabil este de asemenea că Stailer îți permite să vizualizezi și detalii ale acestor saloane. Așadar, la fiecare în parte îți sunt prezentate prețurile aferente serviciului de interes pentru tine. Ai de asemenea și estimarea duratei de timp pentru serviciul vizat. Iar după ce te-ai programat, desigur că primești și indicații prin Google Maps cum să ajungi acolo – util mai ales pentru cei care sunt noi veniți într-un oraș.

Stailer a fost gândit să îți eficientizeze căutările și mai apoi să îți digitalizeze programările. Nu trebuie să suni, ceea ce este adesea un chin. Nu trebuie să mai confirmi prin alte moduri o programare făcută, iar pentru confortul de a utiliza online-ul  nu vei plăti absolut nimic în plus pe lângă serviciile prestate.

Sunt mulți cei care au încercat deja. Descoperă Stailer și în conturile de rețele sociale, află recenzii ale celor care se bucură deja de această platformă și alege smart!

Contact: support@stailer.ro

One thought on “Ai încercat Stailer? Alege eficiența pentru programările pe care le faci la salon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *