Ajuta-ti iubitul sa isi gaseasca un loc de munca

De foarte multa vreme am tot fost obisnuiti ca in fiecare casa barbatul sa fie cel care aduce cel mai mare venit in familie si sa fie stalpul casei. Sigur ca acest lucru nu este neaparat pentru ca de cele mai multe opri, chiar nu se intampla asa.

Astazi, mi-am propus sa facem un exercitiu de imaginatie. Sa ne imaginam sa sotul tau vine intr-o zi, foarte suparat acasa din cauza faptului ca si-a pierdut locul de munca si nu stie ce trebuie sa faca pentru a nu te indispune.

Probabil ca isi imagineaza ca nu trebuie sa ti spuna pentru ca stie ca vei reactiona urat. Cum il vei ajuta tu s aisi gaseasca un nou job? Poti contribui la cautarea unui nou job pentru sotul tau? Sigur ca poti. Iata ce trebuie sa faci:

  • In primul rand, trebuie sa tii cont ca sotul tau este si asa foarte suparat, asa ca nu va trebui sa il descurajezi si mai mult. Daca doriti sa va ajutati partenerul trebuie sa aveti o atitudine pozitiva si sa il incurajati ca sa treceti impreuna peste situatia neplacuta.
  • De asemenea, poti s apui si tu intrebari catre cunostinte sau prietenii tai. Este posibil ca vreunul dintre ei sa stie vreun loc de munca si sa va indrume spre ceea ce trebuie sa faci. In plus, poti doar sa pui o intrebare pentru ca nu e neaparat sa si primesti un raspuns pozitiv.
  • Acum nu mai trebuie sa te gandesti ca trebuie sa renovati bucataria sau sa cumparati un nou televizor, cand partenerul tau nu are un serviciu. Trebuie sa va concentrati amandoi pe acest lucru si sa va ajutati recipric daca va doriti sa aveti un raspuns favorabil.
    Veti avea nevoie de rabdare insa nu va fi imposibil, mai ales daca vei fi de partea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *