Aveti nevoie de serviciile unei firme profesioniste pentru curatarea unei canalizari?

Aveti nevoie urgenta de curatarea unei canalizari? Doriti sa aveti un spatiu verde curat si proaspat? Nu ezitati sa apelati la firma de vidanjari si salubritate DINSTEF COM din Bucuresti pentru cele mai bune servicii, accesand pagina web www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro.

De multe ori am simtit nevoia unui spatiu mai curat, care sa imbie la petrecerea placuta a timpului liber. Din pacate, mirosurile canalizarilor uneori pot fi stanjenitoare si pot provoca un disconfort. In astfel de cazuri trebuie neaparat sa apelati la servicii de specialitate pentru un plus de siguranta. Compania bucuresteana DINSTEF COM ofera servicii de calitate si asigura o curatare eficienta.

Cine sunt cei de la DINSTEF COM?

Societatea s-a impus pe piata din Romania, reusind prin calitatea serviciilor prestate sa se mentina si sa castige mereu noi clienti multumiti. Avand utilaje moderne, constant revizuite, echipajul asigura diverse servicii in materie de curatare, stropire a spatiilor verzi, desfundarea puturilor etc.

Printre cele mai importante masini folosite sunt cele de la Iveco Eurocargo de tip euro 4 din anul 2006 si de tip euro 5 din anul 2009. Acestea au o capacitate puternica, avand posibilitatea  de a retine pana la 16 metri cubi de apa reziduala, dar si de a curata spatiile solicitate de client.

Avantajul firmei este ca, desi are sediul principal in Bucuresti, se pot face solicitari si pentru alte judete din tara, acestea fiind acceptate cu rapiditate.

Ce servicii presteaza firma de desfundari si vidanjari?

Printre serviciile deja enumerate, de a curata si desfunda canalizarile, DINSTEF COM asigura clientilor si denisiparea unor puturi, curatarea spatiilor verzi, curatarea strazilor si a zonei de lucru, serviciul de spalare a spatiilor si incintelor betonate.

Se stie faptul ca o piscina trebuie curatata si igienizata periodic. Este un spatiu care faciliteaza dezvoltarea microorganismelor ce pot provoca diverse boli dermatologice, oculare  si urinare. De aceea, daca solicitati ajutorul echipajului DINSTEF COM, nu veti mai avea grija unor astfel de probleme. Curatea piscinelor se va face cu atentie deosebita, pentru un plus de confort si siguranta.

Care sunt preturile solicitate?

Atat pentru Bucuresti cat si pentru celelalte orase din tara, compania va asigura tot timpul cea mai buna oferta de preturi, fiind mereu in avantajul clientului. La calculul pretului se vor avea in vedere anumiti factori cum ar fi: locul de desfasurare al serviciilor (in fara Bucurestiului se va percepe o taxa de transport), gradul de complexitate al lucrarilor efectuate si periodicitatea. Daca se va solicita o colaborare permanenta, cei de la DINSTEF COM asigura reduceri avantajoase de preturi.

De asemenea, pentru o evaluare initiala a pretului, pe site aveti o rubrica unde puteti solicita o cotatie.

Cum ii pot contacta pe cei de la DINSTEF COM?

Daca doriti realizarea serviciilor de igienizare si salubritate oferite de DINSTEF COM, pe pagina web anterior mentionata, la rubrica contact veti gasi doua numere de telefon disponibile, adresa de e-mail si de asemenea adresa locatiei din Bucuresti. Veti fi surprinsi de profesionalismul de care echipa DINSTEF COM va da dovada si cu siguranta veti avea parte de o colaborare reusita pe termen lung!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *