Berea rafinata pentru femei

Chiar astazi, mergand la cumparaturi si uitandu-ma asa printre rafturi la una, la alta, am strabatut si sectiunea cu bauturi alcoolice. Vazand eu asa multe chestii bune pe acolo, am zarit si raftul cu bere fresh, preferata mea in materie de bere, pe langa berea neagra, buna in momente dificile. Am zarit o multitudine de soiuri de bere, una mai aratoasa ca alta. Unele le cunosteam, altele nu prea, fiind straine de mine din cauza faptului ca nu am consumat, poate chiar nici intalnit pana acum.

BRANBERGENBIER-FRESH-LEMONDURI DE BERE FRESH

Va spun, lista mea de beri fresh, de femei, cum li se mai zice cuprinde o gama destul de variata de branduri de bere romanesti, pe care le-am incercat de-a lungul timpului de cand am devenit majora, si inca de dinainte putin, in masura in care existau pe piata. Sincer, berea mai fina, aducand oarecum a sampanie sau a vin spumant a aparut nu foarte de de mult pe piata romaneasca, in trecut cunoscand si incercand doar Becks Green Lemon, Redds Lemon sau Redds Grapefruit, auzind totusi si de Bavaria, care din cate stiu nu este un produs romanesc.

De-a lungul timpului, am mai incercat si nou-venitele Bergenbier Fresh, Tuborg Lemon sau Tropical, Ursus Cooler si Ciuc Radler, ultimele doua fiind cele mai noi aparitii in domeniu, de la firma-mama. Daca Becks si Redds mi-au incantat simturile si papilele gustative, la fel s-a intamplat si cu Bergenbier Fresh, dar mai ales cu dragutul Ursus Cooler, ce are un gust racoritor ce-ti da o stare de bine sit e indeamna la vorba.

BERI FRESH MAI PUTIN APRECIATE DE MINE

Berea Tuborg Tropical mi se pare ca are un gust prea bogat de fructe, si culoarea aratand mai mult un produs ce ar aduce a suc natural, decat a bere, continutul de alcool fiind foarte redus. O alta bere din aceasta categorie ce mi-a displacut intr-o oarecare masura este Ciuc Radler, dar asta doar pentru ca nu mi-a cazut mie bine la stomac. Nu stiu ce continea mai exact, prima data crezand ca poate eu sunt problema, insa consumand si a doua si a treia oara m-am convins ca de fapt problema era la ea.

Si totusi, cu mici exceptii berile fresh sunt ceea ce ne trebuie mai ales noua femeilor atunci cand vrem sa ne deschidem la vorba, atunci cand vrem sa  impresionam barbatii ca bem si noi bere si  ca putem duce mai mult de doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *