stailer

Când nu găsești locuri la saloanele de înfrumusețare, încearcă și instalează aplicația Stailer!

Cu toții avem propria noastră rutină, inclusiv când vine vorba de a merge la saloane de înfrumusețare pentru a avea parte de serviciile dorite. Avem pe cineva anume la care mergem pentru extensii de gene, pentru make-up-uri rezistente, pentru frizură sau aranjarea bărbii, pentru manichiură și pedichiură sau altele. Ne obișnuim cu anumite saloane, ne împrietenim cu stiliștii sau tehnicienii, pentru că aceste locuri nu sunt numai despre transformări fizice, sunt locuri care ne oferă o stare de bine, relaxare fizică și psihică. Și mereu vom merge pe principiul de ce să schimbi ceva care funcționează?

Totuși, apare de multe ori situația în care ai nevoie de o programare urgentă, însă din păcate agendele saloanelor ce le frecventezi sunt pline. Ce faci în acel moment? Apelezi la Google și speri să găsești un salon care să nu te dezamăgească. Însă este un proces greu, trebuie să suni la fiecare în parte și nici nu îți este garantat că vei găsi un loc. Așadar, incearca si instaleaza aplicatia Stailer, ce va simplifica acest proces.

Cum funcționează Stailer

Practic Stailer este motorul de căutare al saloanelor din orașul tău. Sunt înscrise aici saloane din peste 40 de orașe ale țării și cât de curând va fi disponibil peste tot. Prin aplicarea unor simple filtre de căutare și cu un click obții lista cu saloanele unde îți poți rezerva un loc. Și nu trebuie să faci vreun compromis. Stailer este gratuit de utilizat de oricine și este bazat pe transparență. Poți vizualiza la fiecare salon din listă prețurile percepute, durata serviciilor, recenzii ale altor clienți, poze din locație sau cu alte lucrări realizate acolo. Astfel, nu prea e loc de dezamăgiri când ai toate aceste informații puse la dispoziție.

Totul este mult mai simplu, nu mai trebuie să suni, nu mai trebuie să aștepți să se deschidă un salon pentru a suna să-ți faci o programare sau pentru a o anula. Aceste lucruri se fac online, nu plătești nimic, le rezolvi la orice oră din zi sau din noapte. Găsești aici alte detalii.

Aplicația Stailer – indispensabilă din telefonul tău

Cu siguranță ai diverse aplicații ce le utilizezi zilnic, pentru a plăti facturi sau a comanda anumite lucruri. Încearcă și instalează aplicația Stailer, ce este disponibilă în Magazin Play, App Store sau App Gallery. Agenda ta de programări va fi la îndemână, îți creezi un cont sau te conectezi cu profilul tău de Facebook. Poți seta remindere, poți vizualiza saloanele la care ai fost, iar dacă ți-au plăcut serviciile oferite acolo știi unde să te întorci.

Cu Stailer ai posibilitatea de a descoperi poate stiliști și tehnicieni mai buni decât cei cu care te-ai obișnuit. În viață trebuie să experimentezi până descoperi ce îți place cu adevărat, nu-i așa?

Descoperă pe stailer.ro mai multe informații. Programează-te și tu online, vei observa cât de ușor este să găsești locuri, oricând ai nevoie. Nu mai trebuie să planifici programările dinainte de un eveniment important!

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *