casa-amanet.com

Casa de amanet – solutia salvatoare pe timp de criza

Multi dintre noi se vad pusi uneori in situatia de a nu putea achita facturile, ratele la imprumuturi sau alte datorii pe care inevitabil le facem. Sistemul este unul care iti cam pune bete in roate. Cauti si gasesti un job, dar daca esti pus in situatia de a sta in chirie, abia iti ajung banii sa iti acoperi cazarea si masa – mai rar iti ramane ceva in buzunar pentru alte lucruri.

Dupa cum spuneam cateodata nu mai poti plati o rata sau o factura. Cum banca nu te asteapta si iti calculeaza penalizari de intarziere – si nu doar banca, aproape orice alt creditor – cauti o solutie care sa te scoata din impas. Prin fiecare oras poti vedea filiale si sucursale ce iti ofera o varianta simpla si rapida de a obtine bani: casele de amanet.

Anunturile de tipul cumparam aur, cumparam argint, cumparam telefoane, electrocasnice sau chiar cele ce afiseaza amanet auto au tot mai mare cautare in momentul de fata in randul romanilor. La un imprumut in banca de multe ori nici nu ne putem gandi pentru a face rost de bani – in fapt chiar pentru rata la banca avem nevoie de fonduri. Familia, prietenii si cunostintele care ne-ar putea imprumuta ne refuza – fiecare are cheltuielile proprii. Varianta cu casa de amanet devine astfel o ultima solutie.

Daca la inceput puteai duce la amanet doar obiecte din aur si argint, pentru care primeai un imprumut imediat, acum gama de produse primite ca garantie s-a diversificat mult. Poti duce la amanet nu doar aur, argint, bijuterii, obiecte de colectie si antichitati, ci si electronice si electrocasnice si chiar autoturisme. Unii isi amaneteaza smartphone-urile si laptopurile pentru a obtine banii de care au nevoie urgent.

Comisioanele nu sunt mari, efectiv le ignori atunci cand vezi ca ai gasit atat de rapid banii. Poti chiar sa vinzi la o casa de amanet bunul, obtii o evaluare corecta tot timpul – poti chiar si cumpara obiecte lasate ca garantie a imprumutului si nerascumparate de proprietari. Atat pentru cei ce cauta un imprumut cat si pentru cei aflati la vanatoare de chilipiruri, o casa de amanet se dovedeste a fi de ajutor. Scapi din criza financiara – cel putin temporar – sau iti gasesti un telefon, un ceas sau un laptop in stare buna si la un pret mult mai redus fata de un produs nou. Chiar daca parerile sunt impartite, cert este un singur fapt: casele de amanet sunt o afacere profitabila si un ajutor pentru cei ce au nevoie urgenta de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *