Cat de bun este uleiul de argan

Uleiul de argan este un ajutor de nadejde atunci cand vine vorba despre frumusete dar si cand vine vorba despre sanatate. Acest ulei este foarte benefic pentru ingrijirea parului, a pielii, fiind un puternic antirid dar este si anticancerigen, regland colesterolul si ajutand foarte mult la curele de slabire si la tratarea bolilor.

Uleiul de argan are numeroase proprietati, oferind relaxare si frumusete. El poate fi folosit in mod inteligent pentru imbunatatirea multor functii.

Uleiul de argan este foarte bun pentru ingrijirea parului. Se pare ca niciun alt remediu nu este mai bun decat cel de argan pentru redarea vigorii si sanatatii parului fragil. El protejeaza parul impotriva efectului de deshidratare al soarelui, a apei de mare sau al celui de la clorul din apa. Uleiul de argan  te ajuta foarte mult, hraneste si revitalizeaza pielea capului, dand stralucire si lansandu-l moale si sanatos. Acest ulei hraneste firul de par in profunzime si poate fi folosit cu succes impotriva matretii sau caderii parului.

Utilizarea uleiului de argan se face prin masarea scalpului si a intregului par. Se impacheteaza totul intr-un prosop cald si se lasa sa acitoneze dupa care se indeparteaza in mod normal. De asemenea, uleiul de argan poate fi folosit si pentru coafare.

Uleiul de argan este foarte benefic si pentru ingrijirea tenului. Acest ulei are o concentratie foarte mare de vitamina E, vitamina A si acizi grasi nesaturati. Acest ulei este recomandat pentur pregatirea pielii inainte e venirea iernii, protejand-o in profunzime.

De asemenea, poate fi folosit pentru toate tipurile de ten dovendindu-se a fi benefic de fiecare data si facand adevarate minuni in scopul frumusetii. Uleiul de argan degenereaza pielea in timpul somnului si lupta impotriva imbatranirii cutanate. Este foarte bogat in substante benefice, continand o cantitate mare de acid linoleic, este un foarte bun corector al carentelor de acizi grasi din piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *