Cat de des apare raceala la copii

Copii sunt cei mai importanti pentru fiecare dintre noi. Din acest motiv, este foarte important sa acordam atentie oricarui semn care ar putea anunta o problema de sanatate in cazul copiilor.  Stim cu totii ca copii sunt foarte vulnerabili si pot pati oricand ceva iar in momentul in care observam ca nu se simte bine incepem sa ne facem griji in privinta copilului nostru.

Copii sunt cei mai importanti pentru fiecare dintre noi si din acest motiv trebuie sa avem grija si sa tratam orice mica afectiune poate aparea in cazul lor.

Iarna, este o perioada destul de vulnerabila pentru pentru copii pentur c aacestia pot raci foarte repede si se pot imbolnavi. Raceala apare in cazul copiilor de toate varstele si de obicie dureaza aproximativ o saptamana pana cand se vindeca simptomele virusilor care si provoaca, de altfel aceasta stare.

Ce inseamna de fapt raceala in cazul copiilor? E important sa stiti ca de regula, o infectie virala a tractului respirator inseamna o raceala. Exista diferite motive care pot cauza raceala la copii, ei fiind foarte vulnerabili impotriva racelii.

In cazul virozelor si a infectiilor virale se recomanda administrarea de antibiotice cu scopul de a dobori microbii. In general, antibioticul se administreaza in cazul tratarii bacteriilor cu exceptia nou nascutilor care au infectii virale. In acest vaz, antibioticele nu au niciun folos.

De regula, raceala ar trebui sa treaca in jurul a 4 si 10 zile dupa administrarea unui tratament medicametos. De obicei oboseala si stresul sunt virusurile care actioneaza in cazul infectiei baceriene in zona gatului, a sinusurilor, urechilor sau plamanilor. De asemena, infectia bacteriana slabeste sistemul imunitar al corpului si necesita un tratament antibiotic.

Simptomele racelii sunt in principiul, tusea, migrenele, diaree, voma etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *