Ce nu ne spun barbatii, dar gandesc

Ca si printre femei, exista si printre barbati anumite lucruri pe care le tin bine ascunse de noi, si de car nu vor sa afli, pentru ca i-ar dauna imaginii cu greu construite de barbat ideal si mascul feroce.

Iti considera prietena cea mai buna, mama sau sora atractive. Daca tu crezi ca ea este draguta si dulce, la fel va face si el probabil. De asemenea va vrea sa evite si o scena de gelozie din partea ta sau o cearta buna si nu iti va spune asta.

Nu conteaza cat de draguta este prietena ta cea mai buna, pentru ca nu conteaza pentru el acest aspect, insa un lucru este sigur, este draguta.

Ii este frica de paianjeni. Isi va infrana toata frica si va omori acel paianjen urias de pe perete, chiar daca il ingrozeste la culme, asta pentru esti tu acolo si vrea sa te impresioneze. Ce este fiinta aceea ingrozitoare, un monstru paros cu multe picioare din filmele de groaza? Daca i se va intampla ceva in timp ce va incerca sa-l captureze si sa-l omoare, va fi doar vina ta de fapt.

II este frica de viitor, de angajementele pe care si le poate lua pentru viitor. Acest aspect il infricoseaza si mai mult decat paianjenii, dar doar pe de o parte infricosator.

Nu are idee despre ce poate face in situatia in care ceva s-a stricat. Daca s-a stricat vreo teava sau este o problema cu caloriferul, va merge acolo cu o cheie franceza in mana si va surubari pe acolo, cu telefonul intrat pe google intr-o mana pentru a afla ce se poate face in asemenea situatii de criza, si va zice ca a reparat ce s-a stricat, chiar daca nici prin cap nu-i trece care e problema de fapt si care ar fi solutia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *