Ce trebuie sa bei la o prima intalnire

Prima intalnire este foarte importanta, la fel ca si prima impresie.  Multe persoane isi fac anumite planuri cand vine vorba de prima intalnire. Si nu in ultimul rand se gandesc daca sa consume un vin sau de ce nu coktail la prima intalnire. Mai ales daca deja sunt topite dupa tipul respectiv. In primul rand te ajuta sa fii mai deschisa si sa nu fii rusinoasa. Bineinteles nu trebuie sa exagerezi.

Cu siguranta acoolul consumat la prima intalnire are atat avantaje cat si dezavantaje. Daca stii sa il consumi cu moderatie atunci singur nu va fi nici o problema. Alcoolul te ajuta in primul rand sa te relaxezi si chiar sa scapi de emotii.  Si bineinteles intretine o atmosfera mai romantica.

Alcoolul te face sa vezi lucrurile mai altfel si sa eviti sa vezi anumite lucruri importante legate de comportamentul persoanei. De asemenea alcoolul te poate face sa gandesti altfel, sau sa fii prea directa in unele situatii si nu cred ca ar fi tocmai frumos.

In primul rand este esential sa iti cunosti limita. Daca tu crezi ca un pahar de vin sau de bere te face sa te simti mai bine atunci poti incerca. Dar niciodata nu exagera. S-ar putea ca cel de langa tine sa nu te priveasca tocmai cu ochi buni.

Nu esti obligata sa consumi alcool chiar daca el a comandat asa ceva. Tu ia-ti ceva ce iti place. La urma urmei nu o sa te oblige sa bei daca nu vrei. Sunt strict alegerile tale, si nu este nevoie sa bei din obligatie. Este important sa fii tu insuti, nu sa te prefaci.

De asemenea nu incerca sa copii tot ce face el, adica sa tii pasul cu el. In primul rand nu este frumos si cu siguranta el va rezista mai mult ca tine. Nu este o competitie si sigur nu creezi o impresie prea buna in acest fel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *