Ce trebuie sa faci ca sa ai o memorie mai buna

Traim intr-o lume a vitezei unde toate lucrurile se desfasoara mult mai repede decat ar trebui. Este destul de greu sa reusim sa facem fata tuturor provocarilor. Si cum sa reusim sa facem acest lucru cand nu ne alimentam corespunzator si nu ne odihnim suficient? Alimentatia este subiectul poate, cel mai controversat in ziua de astazi. Toate produsele din comert sunt foarte prelucrate si nu prezinta incredere cum ca ar fi naturale. Chiar daca ne dorim sa avem un stil de viata sanatos este foarte greu sa reusim acest lucru deoarece chiar si produsele de la tarani sunt prelucrate.

In autobuz, la servici, la birou, acasa… oamenii sunt extrem de stresati. Si din cauza faptului ca nimic nu se mai efectueaza in mod corespunzator este foarte greu sa dam randament.

Memoria este unul dintre principalii factori foarte afectati din cauza stresului. La o anumita varsta sau chiar incepand de tineri oamenii incep sa uite anumite detalii. Ei nu mai retin zilele de nastere ale apropiatiilor, numere de telefon etc. si acest lucru nu se intampla din cauza varstei. Cu siguranta va ganditi sa dati vina pe varsta inaintata ca nu mai retineti lucrurile importante. Acest lucru este gresit deoarece indiferent de varsta, oamenii uita din cauza suprasolicitarilor fizice si intelectuale. In  momentul in care sunt suprasolicitati oamenii nu mai dau acelasi randament si este normal ca memoria sa fie foarte slaba. Iata cateva trucuri pemntru o imbunatatire a memoriei:

Ciocolata neagra activeaza dopamina, element chimic esential si foarte important in calitatea memoriei. Asadar, ciocolata neagra imbunatateste memoria si mentine stabila puterea de concentrare.

De asemenea, pentru a imbunatati memoria poti face un exercitiu care presupune un tur al unui muzeu impreuna cu un ghid. Incearca sa fii cat mai atent la ceea ce spune si cand ajungi acasa incearca sa reconsruiesti turul pe care l-ai facut.

Astazi exista diferite lucruri care pot fi consumate si care aduc numeroase beneficii sanatatii. De exemplu, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la ulei bio. Acesta poate aduce numeroase beneficii sanatatii oamenilor. Uleiurile pot fi folosite in diferite scopuri, incepand de la infrumusetare si pana la tratarea anumitor boli sau afectiuni.

Asa cum aminteam, uleiurile sunt extrem de folositoare in domeniul frumusetii. Daca va doriti sa obtineti rezultate imediate nu trebuie decat sa aflati care este destinatia fiecarui tip de ulei si cum va poate ajuta. Veti ramane surprinse sa observati cate intrebuintari pot avea simple uleiuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *