Ce trebuie sa inveti dintr-o relatie

Daca ai o relatie serioasa si se preconizeaza a fi una de lunga durata, cu siguranta ca vei invata o serie de lucruri noi. Lucruri care te vor ajuta nu numai in relatia cu persoana iubita dar si in viata de zi cu zi. Vei incepe sa privesti altfel lucrurile nu vei mai privi totul dintr-o postura individuala. Vei ajuge sa fii mult mai intelegator nu numai cu cel din jur dar si cu tine insuti in acelasi timp.

Neintelegerile sunt inevitabile.

Neintelegerile intre doua persoane care petrec mult timp in compania fiecareia sunt inevitabile. Daca partenerul tau se indreapta intr-o directie si tu in una total opusa, nu va pedepsiti unul pe celalalt. Incercati sa vedeti partile bune si cele mai putin bune si chiar rezultatele actiunilor voastre inainte sa luati o decizie individuala.

In cazul in care ati trecut peste acel moment de neintelegere, nu il aduceti la iveala cu ocazia unui alt moment neplacut, asta nu va face decat sa va indeparteze si mai mult unul de celalalt.

Invata sa ai imcredere

Daca ai un partener ar trebui sa ai incredere in el. De ce ai sta langa o persoana in care nu ai avea incredere si fata de care sa ai mereu dubii. Daca nu esti intr-o relatie in care nu ai incredere in partenerul tau, in care nu crezi ca este onest cu tine sau ca tine la tine, atunci ai face bine sa renunti la acea persoana, iti vei face mai mult rau decat bine.

Lasati-va timp sa va fie dor unul de celalalt

Daca esti indragostit, este normal ca vrei sa petreci mult timp alaturi de persoana iubita. Este placut sa fii mereu in prezenta celui iubit, dar sa nu ajugeti sa va plictisiti unul de celalalt. E important sa lasati timp sa va fie dor unul de celalat pentru a nu consuma toata iubirea la inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *