Ciudatenii care ingrasa

De cele mai multe ori facem anumite lucruri si diferite greseli care ne pot ingrasa insa nu realizam aceste lucruri. De regula, femeile nu sunt multumite de felul in care arata si de cele mai multe ori spun ca si-ar dori sa mai scape de ctaeva kilograme pentru  a ajunge la o forma optima chiar daca nu se simte acest lucru.

Exista anumite ciudatenii care ne pot ingrasa semnificativ si de care nu ne dam seama. In continuare, va voi spune care sunt lucrurile care ne vor face sa ne ingrasam semnificativ si pe care nu le realizam. Iata care sunt acestea:

Email-ul

De regula oamenii folosesc foarte mult adresa de email pentru a transmite diferite informatii. In acest caz ma refer la faptul ca oamenii folosesc emailul pentru a vorbi cu colegii in timp ce aceste lucruri ar putea fi facute fata in fata. In plus, acest lucru va vor ajuta sa va deplasati si astfel nu veti fi prerdispus sa luati in proportii.

Alimente slabe in grasimi

De cele mai multe ori, oamenii consuma tot felul de alimente care sunt saleb in grasimi cu scopul de a slabi. Aceste lucruri nu fac decat rau siluetei deoarece aceste alimente sunt de regula bogate in carbohidrati. Multe dintre aceste alimente „cu putine grasimi” sau „fara grasime” sunt astfel procesate pentru a contine mai putini carbohidrati sau calorii decat variantele obisnuite. Cu toate acestea, in afara de calorii (e adevarat, mai putine) nu prea mai au vreun beneficiu nutritiv. Exceptie fac iaurtul, branza si laptele sarace in grasimi. Pe de alta parte, din vriosele sarace in grasimi – de exemplu – nu mai extragi altceva pe langa calorii.

Ei bine, trebuie sa avem grija ce consumam deoarece multe alimente ne pot face mai mult rau si pot sa contribuie la o proasta functionare a organismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *