Cluburi din intreaga lume

Cand vine vorba despre viata de noapte, Praga este printre cele mai doritoare de distractie orase din Europa. Centrul istoric al orasului este plin la propriu de puburi, baruri si cluburi de tot felul. Ce face Praga o destinatie grozava a vietii de noapte este alegerea infinita de alcool ieftin, in special bere. Daca vei evita cu grija barurile supraincarcate de preturi imense din zona centrala turistica, poti avea o bere fantastica cu mai putin de 2 dolari.

In vreme ce unele puburi si restaurante se deschid de obicei la miezul noptii, cele mai multe baruri si cluburi raman deschise si se intretin pana devreme in dimineata, sau uneori chiar tarziu. Un alt motiv pentru care Praga este un punct de petrecere atat de popular in frumoasa Cehie, sunt fetele.

Orasul care nu doarme niciodata nu poate fi ratat de pe orice lista a vietii de noapte. Cu toate ca petrecerile din marele oras american pot sa nu fie atat de salbatice si de sarbatorite ca in alte metropole cu viata de noapte activa, New York are puncte in plus deoarece ofera cate ceva diferit in fiecare noapte a saptamanii.

Chiar are cate ceva pentru fiecare-de la cluburile in care se danseaza, la concertele cu muzica live jazz: si pana la toate tipurile de baruri, cluburi de noapte si lounge-uri din Manhattan si in jur.

Cu o populatie de aproape 15 milioane de oameni, Istambul sta drept o destinatie grozava a vietii de noapte pentru toate gusturile, de la cateva dintre cele mai fierbinti cluburi de noapte, baruri si discoteci si pana la cluburile scandaloase de gay de aici. Petrecerile din Instambul au populatii foarte diverse de americani, europeni, estici, asiatici si multe alte natii care se petrec impreuna. Pe partea europeana, Strada Istiklal  si toate imprejurimile sale au cea mai mare concentrare a vietii de joapte din oras in timp ce partea asiatica este dominata de zonele Kadikoy si Caddebostan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *