Cluburi in care trebuie sa mergi macar o data in viata

Cielo, New York City

Cielo este un club din New York  ce este cunosctul ca fiind unul din cel mai bune cluburi din America de Nord. DJ Nicholas Matar a fost cel care a creat acest club si a reusit sa faca un adevarat loc pentru petreceri. Cielo este unul din primele cluburi care folosete sistemul audio Funktion One.

The Guvernment, Toronto

Toronto este cunoscut ca fiind un oras destul de linistit. Cand vine vorba de petreceri si nopti fara sfasit nu ar fi locul potrivit. Totusi clubul The Guverment este unul care pare sa intoarca acest oras pe dos. Petrecerea si buna dispozitia este la ea acasa. David Guetta, Ferry Corsten sau Armin van Buuren sunt doar cativa din DJ-ei care ii vei auzi in clubul din Toronto.

Ministry of Sound, London

Ministry of Sound este un adevarat brand in ziua de astazi. Acesta este primul club din UK care a fost dedicat in special muzicii House. Sistemul audio din acest club este recunoscut ca fiind unul din cele mai bune din jurul lumii. Acesta functioneaza doar la 45% din potentialul sau. Recent clubul a sarbatorit cea de a 22-a aniversare.

LIV, Miami

Miami este sinonim cu „noptile de petrecere de nesfarsit” si daca vei intreba pe cineva din Miami sa iti recomande un loc de petreceri, cu singuranta ca te vor directiona catre LIV. Este unul din cele mai frumoase locuuri in care poti merge cand te afli in Miami.

Space, Ibiza

Ibiza este o adevarata Mecca pentru petrecareti. Space este un club recunoscut pentru faptul ca petrecerea nu se incheie niciodata. Este un adevarat maraton pentru orice petrecaret. Clubul te incanta cu muzica electronic dance de dimineata pana seara. Poti intra pe usile clubului si acestea nu se vor inchide doar pana cand tu te vei decide sa iesi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *