Comportamentul tau la prima intalnire cu parintii iubitului

De foarte multe ori fetele intra in dificultate atunci cand vine vorba despre prima intalnire cu parintii iubitului. Pentru ca exista foarte multe fete care nu stiu cu ce sa se imbrace sau cum sa se comporte la prima intalnire cu parintii, iata cateva sfaturi:

  1. Sub nicio forma nu e nevoie sa ii cunosti parintii dupa prima sau a doua intalnire, pana cand relatia nu este inca serioasa. La fel, nici tu nu trebuie sa il presezi cu acest lucru, nici macar daca e vorba despre sarbatorile de iarna si ai promis parintilor ca le vei petrece cu ei. Daca relatia este la inceput, impartiti-va timpul astfel incat sa va achitati pe rand de toate obligatiile familiale, lasand timp si pentru voi doi. Inainte de toate, trebuie sa stabiliti daca sau nu aveti o relatie exclusiva, cat de serioasa e aceasta si ce planuri de viitor aveti impreuna. Abia apoi intra in discutie si parintii sau bunicii.
  2. Sub nicio forma nu e nevoie sa ii cunosti parintii dupa prima sau a doua intalnire, pana cand relatia nu este inca serioasa. La fel, nici tu nu trebuie sa il presezi cu acest lucru, nici macar daca e vorba despre sarbatorile de iarna si ai promis parintilor ca le vei petrece cu ei. Daca relatia este la inceput, impartiti-va timpul astfel incat sa va achitati pe rand de toate obligatiile familiale, lasand timp si pentru voi doi. Inainte de toate, trebuie sa stabiliti daca sau nu aveti o relatie exclusiva, cat de serioasa e aceasta si ce planuri de viitor aveti impreuna. Abia apoi intra in discutie si parintii sau bunicii.
  3.  E si motivul pentru care ai un timp necesar pentru pregatire. E cat se poate de nasol sa te trezesti fata in fata cu parintii iubitului imbracata ca pentru o vizita la piscina sau la club cu gasca.

Asadar, ai grija ce porti pentru ca acest lucru conteaza foarte mult pentru o impresie placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *