Creierul uman si totul despre el!

Creierul nostru este considerat a fi cel mai important organ pe care omul il are. Acesta este reposnsabil pentru modul in care gandim, pentru modul in care actionam si pentru modul in care simtit totul din jurul nostru. Este printre singurele organe pe care lumea stiintei inca nu a reusit sa le inlocuiasca cu organe artificiale. Creierul este atat de greu de inteles si atat de sensibil. In proportie de 75%, creierul nostru este facut din apa. Odata cu dezvoltarea creierului fiecare dintre noi ajunge sa isi dezvolte o presonalitate proprie. Creierul nu este dezvoltat in totalitate si acesta suferra schimbari morfologice si schimbari in modul de gandire pe parcursul timpului.

Cercetatorii au descoperit ca acest organ este unul care poate vedea in viitor. Nu ne referim aici la capacitati de vrajitor de a vedea ce se va intampla in viitor. Dar gandeste-te de cate ori ai fost in fata unei situatii si ti-ai imaginat modul in care totul se va intampla de la un anumit punct. Aceasta este capacitatea creierului de a prezince anumite lucruri. Nu este vorba de instinct ci de pura capacitate a creierului de a isi imagina ce se va intampla in viitor. Acest lucru este un semn care spune ca acestea sunt in stare perfecta de functioanare. Este un semn prin care se dovedeste integritatea mentala a unui om.

Creierele noastre nu sunt dezovltate in mod complet. Acestea ajung la maturitate la sfarsitul adolescentei. De aceea se spune ca esti necopt la minte si ca mai ai de crescut pana cand vei lua deciziile necesare. Acesta este un element care are doua cauze. Una din aceste cauze este ca materia cenusie nu este dezvoltata in totalitate pana la acea varsta si lobii frontali sunt in aceeasi situatie. Lobii frontali sunt cei ce sunt responsabili pentru luarea de decizii si modul de gandire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *