Cum afli daca ai un partener de incredere

Exista foarte multe persoane care se intreaba daca sunt in cea mai buna relatie. In orice caz, o relatie sanatoasa se bazeaza in primul rand pe incredere. Exista foarte multe persoane care nu au increde in partener iar acest lucru nu este deloc unul foarte bun. Totusi, exista cateva semnale, la care trebuie sa fii foart atent si care iti devaluie daca partenerul tau merita sau nu toata daruirea ta. Iata cum poti sa iti dai seama daca ai partenerul cel mai potrivit:

  • In primul rand, un partener bun, perfect ignora intotdeuna trecutul. Probabil ca vi s-a intamplat vreodata sa intalniti o persoana care reproseaza de fiecare data cand are ocazia lucrurile pe care le-ai facut gresit in trecut. Exista foarte multe persoane de genul acesta. Ceea ce este cu adevarat important este sa ai un partener care nu iti aminteste niciodata de eventualele greseli pe care le-ai savarsit pana atunci. Acest lucru este foarte important.
  • De asemenea, un alt lucru foarte important pe care il vei observa la o persoana potrivita pentru tine este faptul ca nu te compara cu altcineva. O persoana potrivita nu te va compara niciodata cu o alta persoana. Persoana care merita daruirea ta stie ca orice persoana este diferita prin felul ei de a fi si nu are niciun motiv sa te compare cu alte persoane care au fost cadva in trecutul ei.
  • Mai mult, o persoana care iti merita toata increderea este o persoana care stie ca ai nevoie de libertate. Indiferent cat de mare este iubirea intre voi, aveti manadoi nevoie de libertate.  O persoana care te respecta va sti foarte bine ca nu trebuie sa te sufoce ci va intelege ca ai nevoie de timp doar pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *