Cum favorizezi imunitatea copilului tau

Se intampla de foarte multe ori ca unii parinti sa faca greseli foart emari atunci cand vine vorba despre sanatatea copilului. Suntem in plin sezon rece si ar trebui sa facem astfel incat sa avem grija de sanatatea nastra dar mai ales de sanatatea copiilor nostri.

Acum, in aceatsa perioada se intampla de foarte multe ori ca vremea sa fie sub sau peste limita admisa pentru aceasta perioada. Asa se face ca avem imunitatea scazuta si ca racim foarte repede. In cazul copiilor, ei sunt mult mai vulnerabili si va trebui sa avem si mai mare grija de ei. Iata cateva sfaturi care sper ca va vor ajuta in ceea ce priveste copilului. Iata cateva sfaturi de care ar trebui sa tii ocnt daca vrei ca micutul tau sa fie sanatos:

  1. In primul rand, trebuie sa ai foarte mare grija ca sa aiba o alimentatie sanatoasa. De fapt, acest lucru este valabil atat pentru tine cat is pentru copilul tau. Aveti nevoie de o alimentatie sanatoasa daca va doriti sa nu aveti probleme cu sanatatea. Fructele si legumele nu trebuie sa lipseasca din meniul dvs. zilnic asa ca trebuie sa aveti grija in aceasta privinta. Cat mai multe citrice si cat mai multe fructe si legume proaspete vor fi adevarate bombe de sanatate pentru dvs si pentru copilul dvs.
  2. Apoi, o mare parte a parintilor nu isi lasa copii sa faca efort fizic sau sa iasa afara atunci cand vremea nu este prielnica. Este foarte important sa faceti astfel incat sa va lasati copii sa stea afara in ciuda faptului ca este frig. Doar asa veti reusi sa ii creati o oarecare imunitate. In plus, cand va veni de afara copilul va avea pofta de mancare iar sangele lui va fi pus in miscare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *