www.estmetalcab.ro

Cum poti economisi sute de euro cand iti faci gardul pentru casa

Delimitarea proprietatii este obligatorie, atunci cand ti-ai construit o casa. Vei avea la dispozitie optiuni multiple, dar nu toate vor fi la fel de rentabile.

Daca ti-a trecut prin minte ca ar arata foarte bine pentru casa un gard betonat, unul din piatra naturala sau chiar un gard viu, gandeste-te mai bine. Munca investita intr-un gard din beton sau piatra naturala, alaturi de materialele necesare, iti pot face o veritabila gaura in buget. Plantele pentru gardul viu nu vor creste la fel de repede pe cat iti doresti, iar atunci cand vor creste, iti vor consuma un alt timp cu ingrijirea si intretinerea.

O varianta tot mai aleasa de marea majoritate – in care ma includ, la randul meu – este reprezentate de gardurile din sarma sau din plasa. O astfel de solutie am gasit la Est Metalcab – au si preturi bune, si produse de calitate. La ei am gasit cea mai buna oferta pentru plasa sudata zincata, dar gama lor de produse nu se rezuma doar la atat. Va prezint in continuare mai multe alternative.

Tipuri de garduri si plase pentru imprejmuiri

 1. estmetalcab.roPlasa pentru gard zincata – este livrata in role si disponibila in 2 variante: cu ochiuri de 5×5
  cm sau de 6×6 cm. Este ideala pentru imprejmuirea suprafetelor mari.
 2. Plasa pentru gard plastifiata – este de asemenea impletita si acoperita cu PVC verde, fiind potrivita pentru protejarea gradinilor de daunatori, pentru delimitarea teraselor sau diverselor spatii din curte si gradina.
 3. Plasa sudata zincata – o varianta economica de imprejmuire, de asemenea cu multiple utilizari: drumuri, terenuri agricole, proprietati, livezi, gradini etc.
 4. Panouri de gard zincate – le-am vazut cu totii, arata foarte bine si sunt si ele mult mai rentabile pentru realizarea unui gard, decat construirea acestuia din beton, piatra naturala sau alte materiale.
  www.estmetalcab.ro
  Pentru a instala corespunzator aceste panouri de gard zincate, vei avea insa nevoie si de:
 5. Stalpi pentru gard. La Est Metalcab ii poti gasi in diverse variante: rotunzi sau rectangulari, cu talpa sau terminatie inclinata (pentru montarea sarmelor ghimpate), realizati din otel sau zincati.

Oricare din aceste variante ai alege, garantat vei cheltui mai putin. Spun din proprie experienta, la Est Metalcab am gasit tot ceea ce aveam nevoie pentru imprejmuirea terenului si a casei, de la plasa pentru gard pana la panouri, de la stalpi si pana la accesorii si sisteme de prindere.

Decat sa cheltui cateva sute de euro in plus cu imprejmuirea, mai bine economisesti si alegi plasele si panourile pentru gard: sunt mult mai ieftine, durabile si arata si foarte bine.

Autor: Catalin Mihai Sotropa

One thought on “Cum poti economisi sute de euro cand iti faci gardul pentru casa

 1. Un articol ce m-a ajutat. Ce-i drept, sunt foarte multe detalii la care trebuie sa fii atente atunci cand iti faci o casa, de la fundatie si pana la geamurile pe care le instalezi. Toate au rolul lor..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *