Cum sa combati durerea de gat

Indiferent de problemele pe care el avem, in ultima vreme ne-am tot obisnuit sa luam medicamente indiferent ce problema avem. De foarte multe ori atunci cand avem un disconfort, indiferent cat este el de mic, alegem sa luam medicamente si sa asteptam sa ne treaca raceala. Sigur ca nu sunt suficiente medicamentele daca doriti sa scapati de raceala. In plus, acestea pot face foarte mult rau altor organe in afara celor avizate.

Pentru ca in momentul in care racim, primul simptom care apar sunt durerea sau disconfortul la nivelul gatului. De multe ori, simtim ca ne mananca, ca nu putem sa inghitim sau avem diferite arsuri la nivelul lui. Probabil ca deja va ganditi ca in aceste cazuri ar trebui sa dati iama la farmacie sa luati cateva medicamente. Ei bine, stiti prea bine cred, ca efectul medicamentelor dureaza o perioada foarte scurta de timp. tocmai din acest motiv, va voi indica cateva metode naturiste pe care trebuie sa le puneti in aplicare cand vreti sa scapati de durerea d egat, fara sa luati medicamente:

Lamaie si miere de albine

In primul rand trebuie sa consumati cat mai multa lamaie si miere de albine. Ambele au foarte mari proprietati antibacteriene si antiinflamatoare ceea ce va ajuta sa scapati de dureri, de infectia care s-a produs la nivelul gatului. Puteti sa faceti un ceai dintr-o lamaie taiata cu tot cu coaja si fiarta in doua pahare de apa. Adauga dupa ce a fiert o lingura de cimbru si lasa putin sa se infuzeze. Adauga la sfarsit ca si indulcitor miere de albine.

Curmalele

Probabil ca nu stiati insa curmalele sunt extrem de benefice in cazul in care sunteti racit sau aveti anumite probleme de acest gen. Ele au proprietati antibacteriene si sunt antiinflamatoare. Asadar, puteti sa consumati curmale deoarece acestea sunt foarte bune pentru combaterea racelii si mai ales pentru combaterea durerii de gat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *