Cum sa iti alegi cele mai bune prosoape

Nevoia de prosoape este una frecventa. Este imposibil sa te gandesti la rutina de baie sau dus fara sa incluzi si un prosop de calitate. De la sine inteles ca o astfel de alegere aduce dupa sine si ceea ce tine de gradul de confort, iata ce trebuie sa ai in vedere pentru a gasi atat prosoape albe ieftine cat si de calitate:

  1. Materialul potrivit. Asta inseamna o varietate de tipologii doar ca din toate castiga clasa cele din bumbac. Acestea absorb foarte bine apa, sunt potrivite pentru orice tip de piele si nu irita in comparatie cu materialele sintetice. Cat despre cele care au in compozitia lor un procent de material sintetic acestea par sa fie mai usor de uscat, in caz de nevoie nu se  uda atat de usor asa ca spre exemplu le poti lua cu tine la plaja, pe nisip.
  2. Dimensiunea potrivita. Asta inseamna sa definesti care este scopul tau principal cand vine vorba de o astfel de alegere. Gandeste-te ca in timp ce unele le folosesti acasa si pot fi cat de mari cand vine vorba de cele pe care le folosesti cand pleci in calatorie nu iti permiti sa ocupi prea mult spatiu in bagaje. Unele sunt pentru fata, altele pentru maini, unele de tipul celor de plaja pe care sa te intinzi cu totul.
  3. Culoarea potrivita. Desi aici tine de o chestiune de gusturi sunt si cazuri in care o anume culoare nu este tocmai potrivita. Mergi la masaj, mergi la terapie, la sauna si asa mai departe. Albul este de regula cel mai potrivit pentru orice alegere. Imaculatul alb te face si sa te simti bine, confortabil.

Dincolo de o astfel de tipologie este fun sa alegi si acele prosoape personalizate sau chiar si cele cu imprimeu specific copiilor, cu desene de tot soiul. Pana la urma a alege un prosop nu pare sa fie cine stie ce misiune insa in fapt exista criterii care fac o mare diferenta. Cand intelegem asta ne dam seama si de faptul ca un lucru de calitate merita atentie si se deosebeste clar prin anumite detalii.

Desi suna a stereotip prosopul alb este fara doar si poate cel care care se dovedeste a fi cel mai popular. Si pariu ca toata lumea asociaza aceasta imagine cu una de imaculat, de curatenie, deci un necesar pentru oricine in cautare de prosop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *