Cum sa iti castigi fericirea

Fericirea se gaseste in lucruri marunte. Indiferent cat suntem de diferiti pentur ca trebuie sa recunoastem ca fie care dintre noi are principii, opinii, pareri, personalitati,, caractere… cu totii suntem diferiti si fiecare dintre noi este unic prin felul sua de a fi. Nu exista doi oameni identici si nu vor exista niciodata.

Chiar daca suntem atat de diferiti avem cu totii o tinta precisa si la care tintuim fiecare dintre noi. Toti ne dorim sa fim fericiti insa din pacate, in ultima vreme lucrurile nu sunt tocmai prielnice. Traim intr-o societate plina de lipsuri si de probleme si uitam sa mai traim fericiti. Ce trebuie sa facem pentru a fi fericiti?

Exista anumite lucruri care probabil ca vor parea banale si imposibile la o prima vedere dar aceste lucruri ne fac sa fim fericiti sau cel putin ne fac sa alungam starea de tristete. Ti se vor parea budioase si nu iti va veni sa crezi ce anume ne face feirciti insa este demonstrat stiintific acest lucru. Asadar, iata care sunt lucrurile care ne fac mai fericiti:

Dramele si ascultarea povestilor triste

Nici nu v-a trecut prin cap ca daca va uitati la drame si ascultati povesti triste veti fi mai fericiti. Ei bine, chiar daca veti spune ca pana acum de fiecare data cand auzeati sau urmareati un film cu final nefericit va emotionati si simteati ca va vine sa plangeti, se pare ca de acum trebuie sa stiti ca acestea va vor face sa apreciati mult mai mult lucrurile pe care le aveti si astfel veti fi mai fericiti.

Zambet fals

Va vine greu sa credeti ca daca veti zambi sau daca radeti chiar daca nu va vine sa faceti acest lucru veti fi  mai fericiti. Cercetatorii au demonstrat ca oricine zambeste le coboara tensiunea in mod miraculos, deci sunt mai calmi si mai fericiti. Se pare ca rasul elibereaza stresul din organism si va face sa va simtiti mult mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *