Cum sa obtii un machiaj de ocazie senzational

M-am gandit sa scriu un articol despre frumusete. Frumusetea poate fi accentuata prin anumite mijloace de care toti suntem constienti si la care toate femeile apeleaza si anume la machiaj. Machiajul are rolul de a acoperi sau masca imperfectiunile.

Un machiaj profesional nu se poate compara cu un machiaj simplu din mai multe puncte de vedere. Nu putem sa comparam un machiaj facut acasa cu unul facut de un profesionist si nu putem sa comparam anumite produse de proasta calitate cu produsele profesionale. Un lucru e cert: un profesionist in make-up are o mana formata, imaginatie si produsele necesare. Iata cateva lucruri de care avem nevoie in cazul in care ne gandim la un machiaj profesional:

In primul rand, un machiaj depinde de calitatea produselor cosmetice. De asemenea, este foarte importanta imaginatia si abilitatea de a machia. Exista insa anumite trucuri care fac diferenta. De exemplu, degeaba ai abilitate de a machia si esti bun pentru asa ceva daca nu ai pensulele necesare. Nu vei putea sa faci un machiaj profesional daca folosesti degetele sau buretei. Pentru fiecare parte a machiajului ai nevoie de o pensula speciala.

Daca detineti niste pensule profesionale este imposibil sa nu reusiti sa va perfectionati profesionalismul folosind tehnici profesionale de subliniere a ochilor sau de iluminare a fetei. Trebuie sa ai cel putin pensulele esentiale pentru machiaj inainte de a te apuca de treaba.

Secretul unui machiaj rezistent profesional consta in baza de machiaj si finisajul. Exista 3 pasi de ingrijire a tenului si anume curatarea, exfolierea si hidratatrea. Inainte de a incepe machiajul este esential sa folositi un primer care va crea o fundatie si va face machiajul rezistent . De asemenea, primerul este cel care regleaza nivelul de seubm de la nivelul fetei , ascunde micile imperfectiuni si acopera si estompeaza ridurile fine. De asemenea, aplicarea primerului va asigura rezistenta machiajului pe pleoape,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *