Daca consumi suc, este nesanatos!

S-a discutat si se discuta atat de mult despre acest subiect incat oricine stie ca sucurile din comert sunt foarte nesanatoase. S-au facut foarte multe studii pentru a se demonstra faptul ca sucurile fac foarte mult rau organismului.

Un exemplu al studiului, foarte bun, ar putea fi studiul cu cola despre care stim ca s-a introdus un ficat de animal in cola iar intr-o perioada destul de scurta de timp, acesta s-a schimbat radical. Sucurile sunt adevarate otrave pentru noi insa este foarte important sa si tinem cont de asta.

In ciuda faptului ca oamenii stiu cat sunt de nesanatoase aceste sucurie, ei totusi le consuma si le consuma in cantitati desutl de mari. Este foarte important sa constientizam ca trebuie sa excludem complet sucurile si aceste bauturi nesanatoase care ne distrug pur si simplu viata.

Dincolo de cresterea riscului de ingrasare, de tulburare a secretiei de insulina pe fondul oscilatiilor glicemice cauzate de consumul de sucuri, acest obicei prost are si un impact negativ asupra sanatatii oaselor.

De regula, se recomanda sa folositi sau sa copnsumati sucuri naturale, facute de catre dvs. in casa cu fructe si legume proaspete. Este toamna si exista tot felul de fructe si de legume foarte sanatoase. Puteti sa consumati un astfel de suc deoarece cu siguranta va veti ismti mult mai bine.

Un suc natural este fara nici o indoiala o bomba de sanatate, spre deosebire de o bautura carbogazoasa din comert. Trebuie sa tinem cont de faptul ca aceste sucuri sunt facute cu ajutorul a foarte multi conservanti si coloranti artificiali.; Daca bem un suc galben nu inseamna ca este facut din fructe galbene ci inseamna ca are foarte multi coloranti si conservanti. Asadar, este cazul sa luati masuri in ceea ce priveste sanatatea dvs. si sa consumati ceea ce este mai bun pentru sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *