Stailer

Dacă nu ai auzit de Stailer, este timpul să încerci!

Dacă până acum obișnuiai să îți faci programare la salon sunând, acum e timpul pentru o schimbare. Dacă vei lua în calcul ideea că ce funcționează nu trebuie să se schimbe, ei bine de ce să optezi pentru aceeași variantă de programare, când poți avea la îndemână mai multe informații, iar programarea în sine poate fi foarte ușor de realizat?

Incearca noua platforma Stailer și uită de agenda hairstylistilor, de cât de greu îți era să găsești un loc liber la coafor în ziua dorită de tine și la ora dorită de tine. Poate că ai pățit și tu până acum că pentru a te pregăti pentru un eveniment să mergi la coafor dimineața și până la plecare să stai în așteptare. Coafată și machiată ca din reviste, nu te poți afișa pe stradă, dar tu ești pregătită pentru nunta din acea zi, doar că seara. Ce să faci dacă singurul loc liber la coafor era doar la 10 dimineața? Ei bine, Stailer vine să schimbe aceste situații. 

Află care sunt avantajele tale de a utiliza Stailer 

Stailer este platforma ce îți oferă acces gratuit pentru a descoperi saloane și specialiști în materie de hair and beauty din peste 40 de orașe ale țării. Poți utiliza platforma cu sau fără cont, este alegerea ta. Mai mult decât a căuta pe îndelete servicii de beauty și inclusiv un catalog cu inspirație pentru un nou look sau o nouă manichiură pe care să o încerci – poți face oricând o programare la salon prin aplicatie

Stailer înseamnă de asemenea și o aplicație dedicată. La fel ca și platforma cu acest nume, principiul de funcționare este similar. Este gratuită, poate fi descărcată din App Store, App Gallery sau Magazin Play. Cu un cont creat aici ai acces la lista de specialiști, maeștri în arta înfrumusețării. 

Caută din pagină sau din aplicație acel hairstylist despre care ai auzit la tine în oraș că ar fi unul dintre cei mai buni. Dacă de obicei are agenda plină și niciodată nu reușești să suni în timp util încât să găsești un loc liber pentru o programare, cu Stailer îți va fi mai ușor. Programările sunt realizate instant, în timp real, nu sunt suprapuneri; ai confirmare pe loc și nu este necesar să suni sau să revii cu telefon pentru confirmare. 

De ce să încerci Stailer 

Pentru că este rapid și gratuit – nu plătești abonamente sau taxe, indiferent câte programări realizezi în fiecare zi, săptămână sau lună. 

Pentru că nu ai nimic de pierdut, ci de câștigat – mai cu seamă timp prețios. Poți face o programare în orice moment al zilei, fie că ești în pauza de masă la muncă sau e aproape miezul nopții. 

Pentru că este viitorul în materie de programări – digitalizarea este pasul firesc pe care îl așteptăm cu toții. Pentru toate domeniile de activitate, online-ul este de mare ajutor, așadar obișnuiește-te cu acest concept. 

Află mai multe despre Stailer din pagina oficială. 

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *