Efectele epilarii definitive

Tot timpul femeile au facut diferite eforturi ca sa arate cat mai bine, sa fie cat mai frumoase si mai feminine. Prin natura lor, femeile iubesc s afie in centrul atentiei, mai ales daca acest lucru se intampla intr-o circumstanta de furmusete. Daca atrag atentia prin frumusete, femeile sunt foarte multumite. De multe ori, femeile sufera chiar procedee desutl de dureroase doar pentru a arata cat mai bine si pentru a fi mai frumoase.

Epilatul este unul dintre lucrurile pe care le sufera o femeie cand doreste sa elimine firele nedorite de par de pe corp. Sigur ca acest lucru nu inseamna ca orice metoda de epilare este dureroasa insa multe femei le folosesc pe cele dureroase.

Daca de-a lungul timpului s-au folosut tot felul de metode de epilare, se pare ca in ultima vreme exista anumite dispozitive care pot face ca acest procedeu sa fie permanent, sau cel putin asa este denumit.

Epilare pe piept

Epilarea totala cu laser a parului de pe piept poate fi utilizata si de femei, si de barbati, dar pentru acestia din urma este mult mai dureroasa, deoarece parul de pe pieptul barbatilor este foarte des si gros. Parul femeilor, chiar daca este mai inchis la culoare, este mai moale. La fel se intampla si cu parul de pe spate – daca femeile au parul mai moale, indiferent de culoare, barbatii au parul gros si des, iar acest lucru va face epilarea totala cu atat mai inconfortabila si mai dureroasa.

Epilarea totala in zona genitala

Epilarea totala in zona genitala, atat pentru barbati, cat si pentru femei, este o metoda foarte populara de eliminare a parului nedorit. In acest caz, pentru femei exista mai multe pachete din care poti alege modelul dorit, inclusiv tratamentul brazilian. Aceasta epilare include zona pubiana, labiile si zona anala. Zona inghinala este foarte sensibila pentru femei pentru epilarea totala si va fi nevoie, cel mai probabil, de anestezic. Pentru barbati, ofertele de epilare in zona genitala sunt aceleasi ca si pentru femei, putand alege intre mai multe pachete, de la zona din afara liniei lenjeriei pana la un tratament brazilian, cu indepartarea parului din zona pubiana superioara, organele genitale si zona anala. Epilarea totala in zona genitala este mai dureroasa pentru barbati decat pentru femei, deoarece parul din aceasta zona este ceva mai gros.+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *