stailer

Ești sceptic în privința unui salon unde te-ai făcut o programare? Anulează și caută altul pe Stailer!

De multe ori în viață a trebuit să ne compromitem dorințele și standardele doar pentru a merge la un salon într-o zi și la o oră la care aveam nevoie. Poate că stilistul nostru preferat de la alt salon era în concediu sau poate avea alt client programat când îți doreai tu. Iar în acel moment n-ai avut de ales, decât să recurgi la un search pe Google și să alegi unul la nimereală de pe acolo.

Ți-au răspuns, au coincis programele voastre și ți-ai rezervat locul. Însă, ție nu îți place cum arată salonul, nici de pozele cu alte rezultate ale clienților trecuți nu ești prea încântat. Te gândești oare tu cum ieși de acolo? Și nici c-ar fi prețuri mai reduse față de salonul ăla mișto unde mergi tu de obicei. Deci întrebarea e: merită să îți dai banii munciți cu greu acolo? Sau mai degrabă recurgi la un tool foarte util numit Stailer și îți găsești rapid un salon modern, unde chiar să te încânte și pozele și recenziile altora?

Cum utilizezi Stailer

Intri pe prima pagina stailer.ro și de acolo e super simplu. Alegi orașul, genul tău, serviciul dorit, data și ora, iar mai apoi îți sunt afișate toate saloanele care se încadrează în aceste criterii. Pentru fiecare în parte dispui de informații utile ca prețuri, poze și cu locația și cu alte lucrări, locația Google Maps și multe altele ce te vor ajuta să alegi salonul perfect pentru tine. Astfel reduci enorm șansa de a fi dezamăgit când pleci de la salon.

Stailer poate fi utilizat în Cluj, Iași, Oradea, Timișoara și București, însă în curând se va extinde. Aici regăsești marea majoritate a serviciilor din lumea hair & beauty, stiliști și tehnicieni profi, practic tot ce îți dorești pe o singură platformă. A, și să nu uităm ce e cel mai important și anume că Stailer este complet gratuit de utilizat. Citeste si acest articol pentru alte detalii.

Mai simplu de atât nici că se putea

Nici măcar nu e nevoie să îți faci cont dacă vrei să-ți faci programări. Poți să-ți faci câte vrei, la orice oră din zi și din noapte, fără să ți se ceară vreodată un leu. Nici când vrei să anulezi nu ești taxat și nici nu trebuie să suni pe cineva să-ți ceri scuzele de rigoare. Doar anulezi din linkul rezervării și mergi altă dată când poți.

Dar totuși un cont Stailer are mai multe beneficii. Acesta devine propria ta agendă virtuală, gestionezi programările mai ușor, anulezi mai ușor, vezi istoricul saloanelor pe care le-ai frecventat ca să știi unde să revii dacă vrei și ai parte de utilul reminder. Îl poți seta pentru orice programare și e de folos în special dacă știi că ești o persoană ocupată și tinzi să mai uiți lucruri.

Cu Stailer nu mai trebuie să suni niciodată la salon, rezervi locurile preferate online, fără efort, fără să-ți mai pierzi timpul și energia. Mergi mai des la salon cu Stailer!

Pentru alte informații scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *