Esti un parinte bun? Afla acest lucru!

Sa cresti un copil de unul singur este un lucru extrem de greu. Orice parinte trece prin diferite probleme, iar educatia copilului este o adevarata problema pentru fiecare dintre ei. Copii poti de tot felul, pot avea diferite personalitati, pot fi cuminti, rebeli, linistiti sau extrem de agitati. Fiecare copil este diferit prin felul sau de a fi.

Este foarte greu sa fii mama singura pentru ca este aproape imposibil sa ai toate grijile si sarcinile de parinte doar pe umerii tai. este foarte greu sa fii si mama si tata in acelasi timp. In ziua de astazi se intampla de foarte multe ori ca mamicile sa ramana singure si sa aiba responsabilitatea cresterii copiilor. Unele mame raman singure pentru ca parintii sunt divortati si altele pentru ca partenerul este intr-o alta parte, la munca (un caz foarte des intalnita, mai ales in Romania). Oricum ar fi, este foarte grue sa fii mama singura pentru unul sau pentru mai multi parinti. In continuare, voi prezenta care sunt indiciile care iti demonstreaza ca esti o mama buna, chiar daca esti singura.

Timp calitativ cu copilul tau

Foarte putine persoane isi dau seama c a timpul petrecut cu copilul este mai mult decat important. Nu ne dam seama si ne cufundam in toate problemele de la serviciu, ajungand sa ignoram ceea ce este cu adevarat, si anume relatia pe care o avem cu copilul nostru.

Cu totii avem foarte multe lucruri de rezolvat insa este foarte important sa ii acordam si copilului nevoia de care are nevoie el. Indiferent cat de multa treaba ai, trebuie sa iti faci timp si pentru copilul tau.

Mai important decat orice

In ciuda faptului ca esti o mama singura si ca iti este foarte greu nu trebuie sa uiti sa ii amintesti copilului tau ca viata ta s-a schimbat radical, in bine, de cand a venit pe lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *