Femeile si aspectul fizic

Niciodata nu va fi o stiinta exacta in ceea ce priveste aspectul fizic al cuiva. Exista o stiinta exacta in ceea ce priveste greutatea ideala, insa aspectul ideal mereu va fi dezbatut si intors pe toate partile, pentru ca perceptia asupra acestuia variaza de la persoana la persoana si este unica in cazul fiecarui individ.

A te compara mereu cu alte persoane este un lucru negativ, otravitor si cu totii ar trebui sa incetam sa mai facem acest lucru.

Un alt lucru pe care ar trebui sa incetam a-l mai face intre fete este dea nu ne mai bucura de faptul ca una dintre noi a mai luat ceva in greutate, si noi am ramas la fel.

Nu te mai minti sustinand ca nu ai facut asa ceva in viata ta. Este atat de gresit sa ne bucuram de faptul ca fosta noastra cea mai buna prietena s-a ingrasat considerabil, chiar daca ne face sa ne simtim mai bine in legatura cu aspectul nostru fizic.

O imagine pozitiva legata de corpul tau tine de un corp sanatos si o minte lucida. A deveni obsedata de slabit nu este o imagine buna legata de vointa ta, ci mai degraba de o vointa mai slaba si nu reprezinta control.

Daca vei permite mintii tale sa devina ghidata de obsesie si de teama de inadecvare, atunci vei pierde controlul propriei fericiri. Trebuie sa-ti setezi motivatia mentala pe bunastare si nu pe nesiguranta.

Spunandu-i unei fete ca este prea slaba si ca ar trebui sa mai manance ceva nu este mai bine decat a ti se spune ca esti prea corpolenta si ca ar trebui sa mananci mai putin.

Nu uri corpurile altor fete si de asemenea nu le judeca. Unele dintre ele sunt de la natura foarte subtiri  si nu ar trebui sa fie facute sa se simta vinovate sau rau in legatura cu acest aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *