Fericire pentru propria persoana

descărcareFericirea pare un aspect greu de descoperit si de atins in viata unui om, de aceea pentru a ne crea propria fericire de durata trebuie sa facem tot ceea ce consideram a fi bun pentru noi, de a nu asculta pe altii pentru ca fiecare isi are de dus viata proprie, de mai spune si „nu” din cand in cand, de a nu trai in trecut si de a nu face promisiuni in care nici noi nu credem, doar pentru a multumi pe cineva.

Trecutul este trecut, este o parte din viata noastra pe care am trait-o mai demult, cu bune si rele, si de care nu ar mai trebui sa ne preocupam in prezent. Binenteles ca trecutul te poate ajuta sa inveti unele lucruri pe care le-ai facut gresit si pe care sa le eviti in viitor, insa nu este nevoie sa te intorci acolo mereu, pentru ca nu te ajuta cu nimic si nu vei mai putea trai la maxim viata prezenta. Cu cat vei face mai rapid pace cu trecutul tau, cu atat mai bun iti va fi prezentul. Nu conteaza cine ai fost, ce ai facut si cum ai trecut mai demult, daca pe moment esti multumit de cine ai devenit si cu viata pe care o duci.

Nu alege sa te intorci la fostii sau fostele iubiri, pentru ca acestia reprezinta o parte din trecutul tau pe care trebuie sa il lasi in urma. Nu degeaba nu mai sunteti impreuna acum, ceva s-a intamplat, ceva n-a mers bine si acum nu vei mai putea repara nimic. Cele mai multe despartiri se lasa cu un gust amar si cu o multime de intrebari neadresate, insa depinde de tine de raspunsul pe care il doresti, pe care ti-l poti da chiar tu. Nu vei obtine raspunsuri multumitoare decat de la tine insuti si nu de la alte persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *