modele flyere

Flyere si pliante publicitare

Publicitatea prin intermediul flyerelor si pliantelor este o metoda bine cunoscuta si nu foarte costisitoare pentru promovarea produselor si serviciilor oferite de o companie. Datorita costurilor reduse acestea prezinta avantajul de a putea atinge grupuri mari de clienti si diverse segmente ale pietei. Prin urmare este foarte importanta cunoasterea posibilitatilor oferite de acestea si folosirea lor in avantajul afacerii.

Cu totii am vazut tot felul de flyere si pliante ce fac reclama la diverse produse si servicii prin tot orasul. Acestea pot fi folosite ca exemple, ca idei pentru promovarea propriei afaceri, conceperea lor fiind asemanatoare cu combinarea mai multor ingrediente pentru realizarea unei retete unice.

Procesul realizarii pliantelor sau flyerelor incepe cu decizia asupra elementelor ce vor fi afisate. Sunt cateva linii ce trebuie urmate in acest sens, trebuie sa ai bine stabilit in minte pe ce anume vrei sa pui accent, care iti sunt clientii tinta, pe ce durata se va desfasura promovarea. Odata ce ai stabilite toate aceste aspecte urmeaza sa te decizi asupra locului unde vor fi realizate, poti gasi solutia optima in acest sens pe lagunamedia.ro, profesionistii de aici te vor ajuta sa iti personalizezi pliantele dupa bunul plac. Ai aici la dispozitie diverse tipuri de printuri, ce vor fi realizate intr-un timp scurt, despre care poti obtine oricand informatii de la cei de la suport tehnic, ai posibilitatea sa alegi dintr-0 bogata varietate de modele si mostre la preturi competitive.

Pentru continut trebuie sa tii cont de produsul sau serviciul pe care vrei sa il promovezi. Este important sa subliniezi punctele vitale legate de produs, sa incluzi numele si o scurta descriere, sa mentionezi daca sunt eventuale oferte sau discounturi, bineinteles alaturi de toate datele de contact. Prezentarea continutului trebuie sa fie una care capteaza atentia, sa fie atractiva pentru ochii clientilor in asa fel incat sa ii determine sa iti cumpere produsele. In loc sa alegi un display alb-negru, de preferat este sa mergi pe ceva colorat, alege tipul de hartie pe care se va face imprimarea – mata, transparenta, lucioasa, simpla etc. -, include grafica in fundal, fotografii ale produselor si odata ce i-ai conceput design-ul vezi de ce cantitate ai nevoie si pregateste-te pentru etapa urmatoare.

Acest urmator pas consta in distributia pliantelor, trebuie sa stii cand si unde vor fi impartite. Cand? Cu cateva zile inainte de a incepe oferta, pentru ca eventualii clienti sa fie informati. De preferat sa fie cu 7-10 zile inainte pentru ca succesul campaniei de promovare sa fie maxim. Unde sa faci distributia? Depinde de produsul sau serviciul pe care vrei sa il promovezi prin acel flyer sau pliant publicitar. Poti face distributia direct catre trecatori, in fata magazinului sau sediului, sau in locatii cheie din oras, pe parbrizele masinilor, la cutiile postale sau in locuri special amenajate in acest sens (unii considera abuzive aceste forme de invadare a cutiilor postale care trebuiesc folosite dupa parerea lor doar pentru corespondenta si facturi).

Tine cont de toate aceste detalii pentru realizarea unor pliante si flyere de calitate, apeleaza la profesionisti pentru realizarea lor, si apoi distribuie-le pentru un impact maxim si pentru a te ajuta sa iti promovezi cu succes produsul sau serviciul oferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *