Folosesti bigul? Iata de ce faci o mare greseala!

Sa te razi este cel mai greu si rau lucru pe care o femeie il poate face. Nu pe bune, chiar asa si este. Fiecare femeie stie ca rasul cu bigul nu are niciun rost, decat daca este vara sau urmeaza sa faci dragoste. Daca te-ai gandit vreodata la asta, sa fim sincere, nimeni nu iti va atinge sau vedea picioarele, in alte momente decat cele de mai sus decat tu. Iar iarna? Sa fim seriosi, nici macar nu-ti pasa cand te-ai epilat ultima oara.

5 motive pentru care bigul este cel mai mare inamic al femeilor cand vine vorba de epilat:

1. Parul de care credeai ca ai scapat, creste putin imediat pana la sfarsitul zilei. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca indiferent de procedeul pe care il utilizam atunci cand dorim sa scapam de parul nedorit, nu are niciun efect asupra parului care va creste dupa. Deci, mitul cum ca daca te razi cu bigul, parul iti va creste mai repede decat daca ai folosi o crema pentru epilat, este fals.

2. Ratezi o portiune de corp si te enervezi cumplit. Ca si atunci cand ti-ai petrecut seara cu un barbat si acesta nu te-a mai sunat inapoi. Pare exagerat, dar nu e chiar asa. Daca ai ratat sa razi o bucata de piele e ca si cand nu te-ai epilat deloc, pentru ca toti vor nota exact acea partea paroasa neepilata.

3. Te tai de fiecare data. Cel mai aiurea e ca atunci cand te tai cu bigul din greseala, nu conteaza cat de minuscula e incizia pe care tocmai ti-ai facut-o, ci faptul ca baia ta seamana cu o scena a unei crime.

4. Bigul iti rapeste din timpul tau pretios si scump. In jur de 15-20 de minute petreci atunci cand decizi sa te razi in timpul dusului. Ca sa mai indulcesti experienta, asculta muzica ta preferata.

5. Trebuie sa-ti fac un orar pentru facut dragoste. Epilatul este echivalentul a „a face planuri”. E de-a dreptul frustrant cand te epilezi in ziua ideala pentru ca a doua zi sa fii pregatita pentru o noapte de neuitat, si tu constati cu firele de par sunt atat de incapatanate ca deja ti-au iesit cateva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *