Frumusetea femeii

Pasiunile ei o definesc mai mult decat aspectul fizic

Nu este nimic mai frumos decat o femeie pasionata de ceva. O femeie care devine entuziasmata de anumite lucruri, traieste pentru anumite lucruri si le tine aproape de inima ei este o femeie pe care merita sa o cunosti.

Este femeia cu care mai degraba preferi sa vorbesti in pat, nu sa o duci neaparat in pat. Pentru ca pasiunea este contagioasa si a privi pe cineva care devine entuziasmat de ceva, este cea mai frumoasa calitate pe care o poti gasi la o persoana.

Iti arata adevarata fata

Femeile au dreptul de a purta machiaj si nu enimic rau in legatura cu acest aspect. Oricum, o femeie frumoasa nu va simti nevoia sa se ascunda in spatele acestuia.

O femeie frumoasa nu face ceva anume doar pentru a face pe plac cuiva decat ei insasi, chiar daca acest lucru se refera la a se machia sau a merge complet nemachiata, naturala, la lucru. Ea se va asigura ca tu stii ca ea face asta doar pentru ea, si nu pentru tine.

Nu cauta sa fie in lumina reflectoarelor

O femeie frumoasa nu lupta ca sa ajunga in fata luminii reflectoarelor, in centrul atentiei, ci asta se produce in mod natural. Alura unei femei frumoase tine de faptul ca ea nu trebuie sa munceasca din greu pentru a fi in centrul atentiei.

Ea este increzatoare in sine si umila, ceea ce reprezinta de obicei o calitate misterioasa care atrage oamenii mai mult decat niste gesturi ciudate si disperarea dupa putina atentie. Nu ia de la altii si nici nu se lauda cu faptul ca este cunoscuta si vorbeste cu foarte multi oameni.

Stie cum sa vorbeasca

Nimic nu este mai rau decat o femeie care nu stie sa vorbeasca. O femeie care stie cum sa exprime ceea ce crede intr-un mod inteligent, care te poate captiva doar cu vorbele si parerile ei, demonstreaza ca nimic nu este mai frumos decat inteligenta. A fi destept inseamna a fi sexy, iar cuvintele au mereu puterea de a te transforma intr-o femeie de vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *