grafologie

Grafologia si de ce are importanta in viata ta

Scrisul de mana inca este o arta. Si poate fi considerata o arta de vreme ce se pare ca incepem sa lasam in urma noastra un astfel de obicei. Ba mai mult decat atat se pare ca in unele tari si scoli a devenit deja ceva optional in a scrie de mana. Cu toate acestea are si acest domeniu o importanta si tine de definirea unui caracter.

Grafologia in detalii

Poate ca nu te-ai gandit pana acum insa se pare ca daca te inscrii in randul celor care au un scris spre dreapta esti genul creativ. Grabit si iubitor, mereu pe fuga, cu o alerta generala ce te caracterizeaza scrisul in partea dreapta este la opus cu cei care au o inclinatie spre stanga. Se spune despre acestia ca au probleme cu trecutul daca se poate spune asa, sunt cei care privesc mereu inapoi cu regret de cele mai multe ori. In egala masura conteaza se pare si ca acest lucru se intalneste mai adesea in randul femeilor fata de randul barbatilor.

Pentru cei care scriu drept si nu au inclinatii ale literelor se pare ca se denota puterea, controlul si disciplina. Precum acel care nu are alta cale fata de modul corect de a face lucrurile – stim ca ni se spune mereu si mereu sa stam cu spatele drept, sa avem o distanta considerabila fata de carte/caiet etc. Un rand ascendent inseamna definitia celui care are o doza de optimism, de incredere, de ambitie. De regula sunt si persoane care au incredere de sine.

Cazul opus, al randurilor descendente se asociaza cel mai adesea cu cei care au se pare si o doza de pesimism in viata lor. Asta inseamna sa tinem cont de faptul ca sunt persoane fara prea mult avant la inceput insa care reusesc totodata sa devina stapani pe situatie ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *