Greseli frecvente intr-o relatie

Inceteaza sa mai cauti un prieten intr-un baiat caruia nu ii place sa fie asociat cu un asemenea cuvant. Daca stii ca nu iti poate oferi ceea ce iti doresti, atunci treci mai departe sau accepta lucrul acesta. Inceteaza sa mai incerci sa-l transformi in ceea ce nu va putea fi niciodata, pentru ca in cele din urma, tu vei fi de fapt singura care se va schimba.

A jeli un barbat este un comportament la fel de prostesc ca si plansul dupa laptele ce nu s-a varsat inca, o pierdere de timp  si o continua sursa de probleme pentru tine. Lamentandu-te despre barbatii care nu te vor iubi niciodata sau care nu pot fi cu tine nu vei face altceva decat sa te impiedice sa-i intalnesti pe cei care vor sa fie cu tine de fapt. Nu le oferi lacrimile tale, pentru ca si lacrimile valoreaza ceva.

Nu deveni acea fata care uita pe toata lumea care era inainte alaturi de ea, doar pentru ca un tip a intrat in viata ei. Nu lasa un barbat sa te ia niciodata de langa orice ai iubit si ai stiut inainte de a fi cu el. Pentru ca inainte de el, aceste lucruri erau importante pentru tine. Nu-i da din prima totul doar pentru ca te simti ca si cum te-ar detine acum.

O femeie puternica nu urmareste pe nimeni, nu cauta pe nimeni. Daca el iti merita timpul si inima, isi va da seama pe cont propriu, de unul singur. Nu-l lasa sa creada ca merita atat de mult cautarea, urmarirea, pentru ca odata ce pleaca mai departe, cu atat de mult in urma lui vei fi.

Doar pentru ca un barbat iti spune ca esti frumoasa, nu inseamna ca te va trata in acest mod. Barbatii au tendinta sa minta si sa fie atat de increzatori in ceea ce spun, incat si tu vei ajunge sa-i crezi. Barbatii stiu ceea ce te face fericita, insa de cele mai multe ori de fapt recurg la trucul de a te pacali cu asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *