Iata ce te face sa fii mereu obosit

De multe ori ni se intampla sa ne trezim si sa dupa ce ne ridicam din pat sa ne simtim tot obositi. Este foarte rau sa ne simtim obositi chiar si atunci cand am dormit destul de multa vreme.

Sigur ca la un moment dat se simte daca sunteti epuizat pentur ca sunteti om si mai aveti nevoie si de repaus. Daca totusi te simti mult prea obosit, iata care ar putea fi motivele:

Miscare

De foarte multe ori te gandesti ca nu mai vrie sa faci miscare sau exercitii fizice deoarece acestea te afecteaza si te fac sa te simti si mai obosit decat crezi ca esti. Ei bine, trebuie sa stii ca acesta nu este decta un mit pentru ca toata lumea care face miscare este mult mai in forma decat persoanele care nu fac miscare. Sportul creste rezistenta organismului iar acest lucru va face sa va simtiti mult mai bine.

Apa

Se pare ca deshidratarea sau lipsa de lichide din organisme va scade nivelul de energie. Este foarte important sa beti cat mai multa apa pentru a evita ingrisarea sangelui, care fiind pompat la inima si fiind destul de gros nu face decat sa ingreuneze munca inimii reducand astfel rezistenta si energia.

Nu stii sa spui nu

Stii ca de multe ori este mai important sa  spui ca nu poti sa faci un lucru. Exista multi oameni care s-au obisnuit sa faca toate lucrurile la care sunt supusi si nu refuza niciodata nimic. In fapt, trebuie sa mai invatam sa mai spunem si nu si sa constientizam ca nu este posibil sa facem toate lucrurile.

Prea multe griji

Exista o parte de oameni care se ingrijoareaza si se gandesc la absolut tot ceea ce ar spune cei din jur de exemplu. Este foarte important sa nu iti mai faci griji si sa iti faci o viata cat mai frumoasa daca iti doresti sa ai mai multa energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *