Impacare dupa cearta

Cu totii am patit cel putin o data in viata sa pierdem o persoana draga, sa se intmaple fara sa ne dam seama si sa ne dorim foarte mult sa o recastigam. Este normal ca fiecare persoana sa isi doreasca aceste lucruri in momentul in care se simte cu musca pe caciula.

In cazul in care ati incercat prin toate modurile s ava apropiati de persoana iubita insa aceatsa nu vrea sub nicio forma sa auda de impacare, ar trebui sa faceti cateva lucruri care va vor ajuta sa ajungeti mai repede la inima persoanei iubite. Iata cateva idei:

In primul radn, daca te-ai certat cu iubita ta si nu mai stii ucm sa ii ajungeti la inima ar trebui sa faci lucruri dragute. Orice femeie se lasa impresionata de anumtei lucruri frumoase si din acest motiv ar trebui sa faceti astfel incat sa o impresionati. Sigur ca nu trebuie sa exagerati pentru ca aceste lucruri va pot duce in cealalta extrema.

In primul rand, trebuie sa apelati la diferite trucuri despre care stiti ca iubita dvs. era innebunita. Puteti sa ii pregatiti o cina romantica. Pana la cina mai puteti sa apleati la mici artificii dragute. De exemplu, ii puteti face un drum din lumanari pe care sa vina spre masa, sau sa faceti cateva biletele cu versuri de dragoste.

Apoi, nu trebuie sa uitati ca in momentul in care suntem suparati incepem sa ne gandim la lucruri oribile, foarte urate. Ne amintim lucrurile urate din relatie si le uitam pe cele frumoase. Ei bine, in aceste momente trebuie sa ii amintesti persoanei iubite de faptul ca ati avut momente minunate impreuna. Trebuie sa faceti un album cu fotografii mai vechi, scriind pe fiecare cate ceva frumos. Puteti sa faceti cateva randuri care sa aminteasca de toate momentele frumoase petrecute impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *