Ingrijirea in sezonul rece

Toate femeile trebuie sa stie ca ingrijirea din sezonul rece nu mai trebuie sa fie la fel cum era in perioada calda. Suntem in perioada rece si este neaparat sa facem astfel incat sa acoordam o atentie sporita ingrijirii noastre. Tenul, parul si unghiile au nevoie de o alta ingrijre, una mai speciala, diferita fata de cea pe care o foloseam in perioada calda.

Este foarte important sa facem astfel incat sa reusim sa ne mentinem corpul si pielea ingrijita si frumoasa.

In perioada rece stim ca suntem mult mai predispuse deshidratarii. Corpul trebuie sa fie mult mai ingrijit si trebuie s aii acordam o atentie mult mai sporita, mai ales in aceasta perioada.

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le faci in aceasta perioada rece si cum te vei simti mult mai ibne si mai frumoasa;

In primul rand, trebuie sa investesti intr-un umidificator pentru a contracara efectele negative provocate de aerul uscat cu cel cald, mai ales in perioada in care dormi.

Apoi, trebuie sa incerci sa iti shcimbi rutina de baie. Probabil ca iti placea pana acum sa faci bai foarte fierbinti pentru ca este iarna si doar asa simti ca te poti incalzi. Apoi, este foarte important sa faci astfel incat sa sa nu stai in dus mai mult de 5-10 minute maximum si mai ales sa folosesti apa calduta. Nu folosi apa fierbinte pentru ca iti deshidrateaza pielea, lasand un aspect nepotrivit. Imediat dupa ce iesi de sub dus trebuie sa aplici o crema care sa te hidrateze.

De asemenea, ai grija la prpodusele de machiaj. Este mai indicat sa folosesti special pentru iarna pentru ca acestea te vor ajuta sa nu intampini probleme de genul unui aspect urat, neingrijit. Incearca sa folosesti produse pe baza de silicon si sa le eviti pe cele pe baza de ceara. Siliconul tine departe apa si astfel nu iti va curge machiajul in momentul in care este vant si iti curg ochii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *