Inovatii It Exclusiv

It Exclusiv se adreseaza antreprenorilor ce sunt gata sa se lanseze pe piata sau deja au o mica reputatie dar doresc sa avanseze chiar si in mediul online, celor care sustin schimbarea, progresul si inovatia.

Cu o echipa formata din profesionisti, cu peste 5 ani experienta in web design si 250 de proiecte duse la bun sfarsit, It Exclusiv iti ofera o gama variata de servicii cum ar fi: web design, servicii promovare site, optimizare SEO, programare web, creare site web si magazine online si multe multe altele. Plus ca firma a obtinut si o certificare Google pentru cele mai bune servicii de promovare web site cu rezultate vizibile. Ca tehnologii, It Exclusiv foloseste WEB 2.0, PHP, FLASH, MySql, HTML, CSS, JAVASCRIPT si altele.

Pentru a avea  succes, aveti nevoie de o pagina web  eficienta si bine optimizata. Ca si oferte, It Exclusiv ofera Creare Web site de la 99 euro. Target-ul este acela de a gasi cuvintele cheie cele mai competitive si relevante. Pentru promovarea paginii web, It Exclusiv va ofera servicii incepand de la 50 euro.

Mediul online are o putere fantastic de mare, in care magazinul online ofera o modalitate moderna, eficienta si puternica de a comercializa rapid produsele sau serviciile de care dispuneti. Firma It Exclusiv va ajuta cu crearea de magazine online folosind cele mai bune tehnologii web, accesibile non-stop, la doar un click distanta, oriunde in lume. Daca doriti sa va creati un magazin online, oferta incepe de la 149 euro. Cu un design personalizat, hosting web gratuit, plati online si gestionarea vanzarilor, inclusiv optimizare SEO si raport statistica complet, sigur veti da lovitura. La itexclusiv.ro veti descoperi si portofoliul web design de unde va puteti inspira si de ce nu, sa va ganditi serios la o colaborare. De asemenea, It Exclusiv va ofera si consultanta gratuita, dar si asistenta tehnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *