Intrebarile pe care trebuie sa ti le pui la sfarsit de an

Se intampla de cele mai multe ori sa ne dorim sa avem un an mai bun, mai prosper, plic cu tot felul de lucruri si succes. Ne dorim ca anul ce are de gand sa urmeze sa fie unul cat mai frumos si mai bun si sanu mai avem problemele pe care le-am avut anul precedent.

Din acest motiv, multi oameni apeleaza la tot felul de trucurii si de traditii care fac ca anul nou sa fie mult mai bun. Totusi, inainte de a trece intr-un nou an trebuie sa stiti care sunt lucrurile care vor face sa aveti un an mult mai bun. Iata ce trebuie sa constientzati si sa va intrebati inainte de trecerea dintre ani:

Stiu ce vreau?

Exista foarte multi oameni care isi doresc foarte multe de la viata si au asteptari foarte mari. Exista in viata fiecarei persoane cate o perioada in care suntem curiosi de mai toate lucrurile care se intampla in jurul nostru desi nu le constientizam raspunsul. Ne punem o multime de intrebari retorice fara ca sa asteptam vreodata un raspuns dar care ne fac sa ne simtim mai bine. De exemplu, cand eram copii ne tot intreban „De ce cerul este albastru?’ si nu primeam un raspuns concret insa ne bucuram de fiecare data cand mai aflam cate un detaliu sau cate un lucru nou cu referire la intrebarea noastra.

Ei bine, inainte de a trece intr-un nou an este important sa va intrebati care sunt limitele dvs. si cat puteti sa faceti pentru a va fi mai bine? Intrebati-va cat sunteti de buni si cautati lucrurile care va vor face sa fiti si mai buni si mai performanti.

Este foarte important sa constientizam lucrurile care ne fac rau si care ne impiedica sa evoluam. Nu trebuie sa traiti o viata plina de prejudecati, plina de regrete care nu va lasa sa evoluati ca si persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *