Leneveste la sfarsit de saptamana

Sfarsitul de spataman este cel mai asteptat moment de catre toata lumea. Cu totii asteptam sa treaca saptamana ca sa putem sa ne distram si sa avem liber la a face ceea ce ne dorim si la trezitul la amiaza.

Nu este deloc placut sa te trezesti in fiecare dimineata foarte devreme si acesta este un motiv destul de important pentru care  oamenii asteapta foarte mult sfarsitul de saptamana, si anume odihna. Toti ne dorim sa ne odihnim doearece lumea in care traim este mult prea agitata si noi suntem prea stresati ca sa mai avem timp sa ne gandim si la noi.

Este toamna. O toamna superba cu vreme inca frumoasa. Simplul fapt ca ne aflam in acest anotimp, m-a inspirat sa va dau cateva idei despre ceea ce ai putea sa faci in weekend ca sa te relaxezi. Iata ce ai putea sa faci intr-un sfarsit de saptamana toamna:

Aer proaspat

Cu siguranta ca te-ai saturat ca tot timpul sa respiri aerul acela foarte po;uat si mizerabil din oras. Ei bine, poti sa te pregatesti ca sa mergi la iarba verde. Cu siguranta acum te-a trimis gandul la un gratar. Ei bine, poti sa iti iei familia, sau niste prieteni, mai ai nevoie de o paturica, de ceva mancare si de o carte buna si totul este planificat. Cu siguranta aceste lucruri te vor ajuta foarte mult sa te relaxezi iar aerul proaspat va fi perfect pentru tine.

Maraton de filme

Daca chiar nu iti doresti sa iesi din casa in acest weekend poti sa organizezi un maraton de filme. In functie de ceea ce iti doresti poti sa iti inviti prieteni sau doar impreuna cu familia, sa acoperiti geamurile ca sa nu intre lumina, faceti floricele si asta este tot.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *