Locuri de distractie din Suceava

Cluburile, in special, reprezinta cel mai popular loc de distracție in randul tinerilor de peste tot din tara si din lume, Aici muzica, voia buna, animatorii si animatoarele  ajuta la relaxare si la crearea unor relatii sociale, dar si la timp liber petrecut cu cap.

Pe langa cluburile de muzica din Suceava, mai sunt si pub-uri si locuri de distractie la care poti face karaoke, poti dansa intens si poti merge la bowling sau biliars, sau de ce nu imbina mai multe activitati.

Club Eclipse White Sensation

Acest club din Suceava este situat in incinta Casei de Cultura Suceava si este un loc inedit pentru oricine prefera sa se distreze bine.  Acest local este foarte potrivit pentru cei care opteaza sa iasa din casa la sfarsitul saptamanii si sa aiba parte de distractia de weekend perfecta. Aici poti savura un cocktail bine facut, exotic, si unde genurile muzicale sunt potrivite pentru orice persoana ce vrea sa se relaxeze, in afara celor sub 18 ani.

Bowling Club Strikers

Acest local, situat la etajul 1 al Iulius Mall Suceava se intinde pe o suprafata foarte mare de metri patrati, foarte incapator pentru oricine vrea sa mearga la bowling intr-un loc special si s-a nimerit aici alaturi de inca o gramada de lume.

Clubul este dotat cu opt piste de bowling, o sala de ping-pong, 15 mese de biliard, o masa de snooker, trei mese de air hockey, patru locuri de darts, doua de squash, un simulator cu două motociclete, o locaţie pentru foosball şi jocuri distractive precum baschet, box şi cranes.  Cum am zis, este ideal pentru toti pasionatii de sporturi de tot felul.

Red Light

Un alt fel de club , pentru persoane mai pretentioase si doritoare de senzatii mai senzuale este Red Light, situat pe Zamca, care ofera decoruri exceptionale, bauturi rafinate si animatoare sau hostesse care incing atmosfera. Insa pentru a-ti face aparitia acolo si pentru a fi lasat inauntru trebuie sa porti o tinuta casual cel putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *